Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Teksti: Anna.fi

Vuonna 2014 on Härän aika löytää inspiraatio, onni ja tarkoitus! Jos olet ollut epävarma siitä, mitä sinun pitäisi tehdä työksesi tai muuten elämälläsi, tämä vuosi tuo kaipaamasi vastaukset tullessaan.

Lue Härän vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Härällä on sisäinen taipumus kantaa muiden huolia harteillaan, mutta vuonna 2014 on aika vaihtaa suuntaa! Valjasta voimavarasi tällä kertaa omaan käyttöösi, jotta voit panostaa täysin uudenlaiseen elämään. Tämä siirto ei tee sinusta itsekästä ja piittaamatonta, mutta jos lopetat laukkaamasta ympäriinsä polttoliekillä, pääset lopulta lähemmäs sekä itseäsi että rakkaimpiasi. Kun jätät taaksesi asiat, joiden tekeminen ei millään tavalla palvele sinua, vapautat suuren määrän energiaa. Sen avulla voit kehittää itseäsi lukuisin eri tavoin.

Opit viime vuoden aikana yksinkertaistamaan tapaasi katsoa maailmaa. Samalla luovuit monista asioista niin materian, arvojen kuin turvallisuudentunteenkin osalta. Tänä vuonna koittaa aika rakentaa jälleen harmonista elämää. Tärkeimmät kiintopisteet ovat nyt kommunikaatiossa, työssä ja päivittäisissä rutiineissa. Aika on myös oikea pieneen elämäntapamuutokseen: tee rohkeasti päätöksiä ja toimenpiteitä esimerkiksi unen ja urheiluharrastusten lisäämiseksi sekä ylenpalttisen työnteon vähentämiseksi!

Vuosi 2014 tarjoaa sinulle useita mahdollisuuksia myös verkostoitumisessa ja uusien asioiden oppimisessa. Uteliaisuutesi on pinnassa etenkin heinäkuussa, ja sen avulla osaat tarkastella asioita laaja-alaisesti. Pystyt kääntämään negatiivisetkin asiat positiivisiksi.

Saturnus jatkaa arvokkaiden oppiensa jakamista kontrastien arvokkuudesta sekä työ- että rakkauselämässäsi. Olet aiemmin kohdannut lukuisia pettymyksiä työpaikalla tapahtuneissa kanssakäymisissä, ja olet oppinut ymmärtämään, miten tärkeää on kohdistaa toimintasi heihin, jotka jakavat arvomaailmasi ja lojaaliutesi. Tarvitset rinnallesi kaltaisiasi ihmisiä: henkilöitä, jotka ovat valmiita saamaan suuren saaliin silloinkin, kun reitti ei ole helppo.

Romantiikka

Oppisi sitoutumisesta ja intiimiydestä syvenevät, kun Saturnus jatkaa kahden ja puolen vuoden oleskelua merkissäsi. Samalla sinun on syytä kohdata kaikki ihmissuhteisiin liittyvät pelot ja epävarmuudet. Huomaat viime vuoden tuomien vastoinkäymisten myötä, että olet ihmisenä varsin vahva ja lojaali.

Tyynestä ulkokuorestasi huolimatta sinussa on hyvin voimakas intohimoinen puoli, jonka vaikutuksen tulet nyt huomaamaan myös ihmissuhteissasi. Venuksen vaikutuksesta tunnet seisovasi vankasti tutulla maaperällä ja saatat kohdata vanhan rakastajasi. Nyt onkin oikea aika selvittää kaikki viimeisen viiden vuoden epäselvyydet.

Romantiikka lisääntyy Jupiterin vaikutuksesta elämässäsi heinäkuusta alkaen. Koska vaihtelu virkistää, sinäkin olet vaihteeksi valmis hyppäämään arkirutiinien sijaan mielihyvän ja romantiikan maailmaan. Tunnet sisälläsi lapsenomaisen ilon ja voiman, ja jos antaudut tunteillesi, sinulla on mahdollisuus rakastua yhtä voimakkaasti kuin 12 vuotta sitten.

Työ

Mars tuo kunnianhimon, etenemisen ja saavutusten planeetta ohjaa työelämässä toimintaasi alkuvuodesta kesään saakka. Näin ollen löydät ilon ja luovuuden kautta uudenlaista energiaa työntekoon. Tuletkin yllättymään siitä, miten paljon saat aikaan ja kuinka monia projekteja saat vietyä tehokkaasti loppuun.

Sanoillasi on Jupiterin vaikutuksesta suuri vaikutus etenkin vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Muista kuitenkin, että nyt on parempi vaikuttaa ihmisten tunteisiin kuin heidän mieleensä. Luota varauksetta sisukkuuteesi kaikissa työasioita koskevissa päätöksissäsi!

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X