Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni

Teksti: Anna.fi

Vuosi 2014 tarjoaa Skorpionille loistavat puitteet niin itsetutkiskeluun ja kasvuun kuin viime vuonna syntyneiden haavojen nuolemiseen. Heinäkuusta alkaen työrintamalla puolestaan puhaltavat tuulet, jotka syöksevät syliisi sekä rahaa että upeita mahdollisuuksia.

Lue Skorpionin vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni

Intensiivisyytesi jatkuu vuonna 2014, Skorpioni! Matkasit viime vuonna melkoisen myrskyn läpi ja teit itsellesi selväksi, että vain muutos on ainoa oikea ratkaisu. Kaikkien koettelemusten jälkeen oletkin nyt vahvempi kuin koskaan aiemmin. Irrottauduit monista asioista viime vuonna ja olet nyt valmis täydelliseen jälleensyntymään. Tämä vuosi on juuri oikeaa aikaa tehdä itsellesi selväksi, mihin asioihin suhtaudut intohimoisesti, sillä niihin haluat sitoutua nyt syvimmällä mahdollisella tavalla.

Olet ehdottomasti tähtikartan ”kaikki tai ei mitään” -tyyppi, ja sinun täytyy siksi kohdata kaikenkattava luonteesi. Haluat elää täyttä elämää silloinkin, kun se tarkoittaa, että olet matkalla helvettiin ja takaisin. Juuri tästä syystä voitkin tuntea tulisuutesi vaikutukset ja venyttää sietokykysi äärirajoille. Haluat tuntea kasvavasi ihmisenä ja kohdata syvimmät pelkosi. Tämän jälkeen voitkin tehdä paluun entistä ehyempänä!

Saturnus vaikuttaa merkkiisi tänäkin vuonna, ja ammennat tästä voimakasta uskoa kohtaloon. Maaliskuussa saatat kokea olevasi valmis sulkemaan vanhan kirjan takanasi intiimiyteen ja sitoutumiseen liittyvien pelkojesi suhteen. Pääset elämässäsi vaiheeseen, jossa voit tarkastella päänsisäistä maisemaasi sekä sen vaikutuksia itseesi ja toisiin. Kysy sitten, kuinka kohtelet sitä, joka tulee listalla ensimmäisenä?

Saturnus työntää sinua kasvun ja kypsyyden korkeimmalle tasolle ja tunnet, että sinua testataan eri asioissa päivittäin. Tämä voikin tuntua julmalta kokemukselta, sillä Saturnuksella on kyky vahvistaa eristäytyneisyyden ja erillisyyden tunteita. Ymmärrät kuitenkin kokemuksen myötä, mistä sinut on loppujen lopuksi tehty. Ratkaistavaksesi jää, ammennatko omista voimavaroistasi vai jäätkö surkuttelemaan epäonnistumisiasi nyt, kun et enää saakaan kannustusta ulkopuolelta. Avaimesi onneen on nyt päästää irti katkeruudesta.

Romantiikka

Olet elänyt romantiikan aallokossa muutaman viime vuoden ajan, ja kaipaat nyt ennen kaikkea turvallista maaperää – mieluiten rakastavan ja vankan kumppanin käsivarsilla. Etsit pysyvyyttä ja turvallisuutta voimakkaammin kuin mitään muuta, mutta huomaat, sisältäsi nouseva juurettomuus nousee esteeksesi. Sinusta kuitenkin kasvaa vielä vahvuuden muuri, ja se on tulevien, potentiaalisten kumppaneiden näkökulmasta äärimmäisen seksikästä!

Parisuhteissasi testataan edelleen kiintymystäsi ja sietokyvyn rajojasi. Vahvasti seksuaalisuuden ohjaamana merkkinä kaipaat suhteelta ennen kaikkea fyysisyyttä, mutta se ei synny nyt helposti Saturnuksen ravistellessa merkkiäsi. Jos haluat, että suhteesi syvenee, sinun on uskallettava kohdata vielä ne viimeisetkin demonit. Saatat myös huomata vaatineesi, että kumppanisi tekee asiat aina sinun tavallasi – vaikket itsekään olisi varma, mikä sinun tapasi on. Et ehkä aina tunnista niitä asioita, joihin pitäisi reagoida, ja siksi ongelmat hämärtyvät myös kumppaniltasi.

Merkkiäsi hallitseva Mars vaikuttaa ihmissuhteisiisi vuoden koko ensimmäisen puoliskon ajan, jolloin kiintopiste kääntyy kumppanuuteen. Maaliskuussa Mars houkuttelee sinua palaamaan aiempiin ihmissuhdekuvioihisi, jolloin rauha, tasa-arvoisuus ja neuvottelutaitojen merkitys nousevat korkeammalle kuin mikään muu asia. Samalla passiiviset ja raivokkaatkin tuntemukset saattavat nostaa päätään. Koska harmonia ja yhteistyö ovat ihmissuhteissasi nyt korkealla sijalla – ja koska pelkäät kuollaksesi aiheuttavasi taas uusia myrskyjä – uudelleenrakentaminen rakkaimpasi kanssa voi olla tänä vuonna haastavaa.

Et kuitenkaan pääse kuihtumaan romantiikan saralla, sillä Mars tuo heinäkuussa kaiken tulisuutesi takaisin merkkiisi intohimon muodossa, ja se  säilyy aina syyskuuhun saakka.

Työ

Jupiter maalaa työnäkymäsi lähes taianomaisiksi vuonna 2014. Olet kuin rahaa syöksevä linnake, joka omistautuu kaikesta sydämestään raha-asioiden hoitamiseen vaikka se tarkoittaisikin sitä, että työnteko veisi sinut lähes hautaan. Yritä myös pitää sydämesi ja käsivartesi armollisesti avoinna, jotta toiset voivat rientää tueksesi apuaan tarjoten! Voit sitten kesällä maksaa kaiken takaisin, kun vihdoin saat jonkin verran ylimääräistä rahaa.

Kallisarvoisen lahjasi ansiosta osaat maksimoida tuotteliaisuutesi ja luoda pienen hyvän onnen myötävaikutuksesta suhteita vaikutusvaltaisiin ihmisiin. Pian jo oletkin tilanteessa, jossa ihmiset palavat halusta viskellä rahaa syliisi! Sinun olisi nyt helppo saada myös lainaa, mutta järki kehottaa sinua pysymään nyt erossa kaikenlaisesta velasta. Jupiter kuitenkin tarjoaa sinulle taloudellista tukeaan sysäisten mahtavat uranäkymät eteesi heinäkuusta alkaen. Eikä kyse ole enää vain rahan ansaitsemisesta, vaan teet samalla totta suuresta ammatillisesta haaveestasi. Kurkota siis rohkeasti kaikkia niitä asioita kohti, joiden uskot olevan mahdollisia! Yllätyt vielä itsekin siitä, mihin kaikkeen pystyt!

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat

Lähde: Astrology.com

X