Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Teksti: Anna.fi

Jatkat onnekasta matkaasi, sillä Jupiter jakaa edelleen anteliaisuuttaan merkissäsi vuonna 2014. Heinäkuusta alkaen tämä suuri planeetta vaikuttaa myös raha-asioihisi, ja voit ammentaa näistä seurauksista iloa koko tulevan vuoden ajan.

Lue Ravun vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Jos olet odottanut pikavoittoa rahatilanteesi kohentamiseksi, saat huomata, että taloudellinen tilanteesi todella kohenee kesään mennessä! Itsetuntosi on ollut noususuhdanteista viime vuodesta lähtien ja seuraukset alkavat nyt näkyä monella eri tavalla. Tulet sananmukaisesti nyt ulos kuorestasi ja sinulla riittää kysyntää!

Fokuksesi kohdistuu tänä vuonna edelleen vahvasti kohtaloon silloin, kun on kyse ihmissuhteista. Saturnus ja Pluto toimivat tulevan vuoden ajan vahvasti työ- ja parisuhdevyöhykkeelläsi ja haastavat sinua kohtaamaan omat psykologiset kysymyksesi parisuhteeseen liittyen. Ymmärrät, ettet voi enää syyttää vain toista siitä, ettet itse ole tyytyväinen vallitseviin olosuhteisiin.

Kun olet oppinut joitakin hyvin kallisarvoisia asioita dynamiikkasi kohdistamisesta, tunnet itsesi nöyremmäksi ja näet henkilökohtaiset rajasi aikaisempaa selkeämmin. Arvokkuuden säilyttäminen on edelleen yksi merkittävimmistä teemoista, ja pidät tärkeänä, että elät itse määrittelemiesi sääntöjen mukaan mieluummin kuin toisten asettamien odotusten ehdoilla. Alat olla rajojesi tuntemisen mestari ja osaat pyytää tarvitsemiasi asioita ilman, että kuulostat anelevalta. Tiedät, kuka olet ja mitä tarvitset, jotta elämäsi kukoistaa.

Romantiikka

Rakkauselämäsi on keskiössä myös vuonna 2014, kun kaksi voimakkaasti vaikuttavaa planeettaa vaikuttavat ihmissuhteisiisi: Pluto ja Saturnus vaativat sinua pitämään kiinni sitoutumisestasi, joten nyt ei ole kevytmielisen seurustelun aika. Jos olet pähkäillyt pitkäaikaisen ja lyhytkestoisen suhteen hyviä ja huonoja puolia, olet ehkä huomannut, että on raskasta kohdata parisuhteiden kautta myös oma varjonsa. Kaikki ne asiat, jotka ärsyttävät sinua kumppanissasi, heijastavat nyt suoraan omille kasvoillesi. Vaikka tämä saattaakin tuntua tuskalliselta, luota siihen, että näiden asioiden kohtaaminen auttaa sinua suuren sisäisen viisautesi löytämisessä. Pelottavia tuntemuksiasi lisää se, että vierelläsi on ihminen, jonka kanssa todella voit tuntea rakkauden suurimman voiman. Voit kuitenkin rauhoitella itseäsi vakuuttamalla, että olet nyt valmis kohtaamaan kaiken tämän!

Harmonian ja mielenrauhan löytäminen ihmissuhdeasioissa etenkin perheenjäsentesi kanssa vie vuonna 2014 suurimman osan huomiotasi ja energiaasi. Alat kuitenkin jo vuoden alussa pohtia, tarvitsetko enemmän tilaa löytääksesi tasapainon myös omassa elämässäsi. Saatkin huomata, että kaipaamasi asiat ovat kuljettaneet sinua juuri oikeaan suuntaan. Jos sinulla on minkäänlaisia salattuja taipumuksia, jotka ovat olleet ihmissuhteissasi jarruna, lakaise ne tieltä pois! Samalla opit, kuinka vapauttava voima kompromissien tekemisellä voi olla.

Olet luontaisesti perheessäsi tunteellinen huolehtija, mutta pysähdy myös välillä miettimään, pitäisikö sinun pitää enemmän huolta myös itsestäsi? Vaikka se aluksi saattaisi tuntua itsekkäältä, huomaat pian, että näin sinulla on myös enemmän annettavaa. Jokainen rakkaudessa ja ihmissuhteissa saamasi oppitunti auttaa sinua lopulta ymmärtämään, että tulet koko ajan lähemmäksi sitä, kuka oikeasti olet.

Työ

Puitteiden pitäisi työasioissasi ja ammatillisissa haaveissasi olla vuonna 2014 edelleen loistavat, sillä Jupiter antaa tukensa suurimmillekin unelmillesi. Työskentelet tämän kovasti vuoden ensimmäisen puoliskon ajan, ja alat heinäkuun jälkeen pohtia, miten voisit tuplata, tai jopa triplata, tulosi. Jupiter on antanut sinulle paljon viisautta imagosi kiillottamiseksi, ja haluaisit nyt huomata, että tämä kerryttää myös taloudellista pääomaasi.

Saatat käydä läpi myös jonkinasteisia kamppailuja rakastavien luonteenpiirteidesi ja kunnianhimoisen puolesi välillä. Toisaalta haluaisit viettää  enemmän aikaa yksin sisäisen rauhasi säilyttämiseksi, mutta samaan aikaan sinua ohjaa myös suuri kimmoke viedä ammatilliset haaveesi aivan uudenlaiselle tasolle. Ja usko tai älä – jos huolehdit itsestäsi ja perheestäsi, urasikin alkaa näiden asioiden myötävaikutuksesta kukoistaa!

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
 

Lähde: Astrology.com

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X