Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Leijona

Teksti:
Anna.fi

Leijona kohtaa vuonna 2014 suuren hyvyyden syklin, jollainen tulee vastaan vain joka 12. vuosi. Valmistaudu siis elämään leveästi, kuninkaalliseen tyyliisi sopien! Kerää myös voimia varastoon, sillä heinäkuusta alkaen sinua viedään vauhdikkaasti tilanteesta toiseen!

Lue Leijonan vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Leijona

Onnen planeetta Jupiter liikkuu kesällä Leijonan merkkiin, ja sen vaikutukset näkyvät sinussa intohimona ja ansaitsemisen palona. Käytä vuoden ensimmäiset kuusi kuukautta valmistellaksesi itseäsi tuleviin suuriin koitoksiin, sillä vuoden toisella puoliskolla joudut räjähdysmäisesti hyödyntämään mielikuvitustasi.

Kommunikoinnin tasolla kaikkien draamaa aiheuttavien ääripäiden välttäminen on vuonna 2014 miltei mahdotonta, joten joudut tutkailla sanomisiasi entistä tarkemmin. Joudut opettelemaan myös diplomaattisuuden lainalaisuuksia ja kompromissien tekemistä, jotta säilyttäisit hyvän yhteyden rakkaimpiisi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinulla olisi edelleen oikeus vahvoihin mielipiteisiisi, eikä sinun pidä jättää tyystin käyttämättä sitä itsepäistä voimaasi, josta sinut tunnetaan ja jonka vuoksi sinua kovasti rakastetaan. Kokonaisuuden kannalta olennaista on, että opit kallisarvoisia merkityksiä ajoituksesta ja taktiikasta silloin, kun sinun pitää saada totuuden äänesi kuuluville. Opit myös, miten tärkeää on ottaa huomioon myös toisten näkökannat asioista, jotta keskustelun vuorovaikutus voi päästä täyteen kukoistukseensa.

Viime vuonna alkanut itsetutkiskelusi voimistuu ja syvenee vuoden 2014 aikana. Opit tuntemaan itsesi niin syvällisellä ja intiimillä tasolla, ettei tilaa jää enää itsepetokselle. Itsetuntemuksesi nouseekin nyt supervoimakkaaksi: Saturnus vei sinut matkalle mielesi syövereihin vuonna 2012 ja saat tänä vuonna ammentaa käyttöösi kaiken, mitä olet tämän matkan aikana oppinut. Tiedät nyt, mitä haluat ja millaisia asioita et tahdo hyväksyä. Samalla arvosi nousee huimasti myös toisten silmissä.

Romantiikka

Vuosi 2014 tuo Leijonalle niin paljon onnea ja mahdollisuuksia, että rakkaus tulee väistämättäkin olemaan vuoden aikana suuressa roolissa. Oppitunnit, jotka alkoivat tunnemaailmasi ja seksuaalisuutesi suhteen kaksi vuotta sitten, syvenevät entisestään. Ehkä olet jo valmiiksi hyvin voimakkaassa ihmissuhteessa, jossa voit paljastaa kaikki nämä monimutkaiset kerrokset, ja joiden kautta voit myös peilata kumppaniasi. Jos olet sinkku, ystävyyssuhteesi ovat suuri voimavarasi syvällisen puolesi tutkimisessa. Leijona tosin harvoin kulkee kovin kauas ennen kuin hän rakastuu päättömästi uudelleen ja uudelleen.

Tänä vuonna on oikea aika vapauttaa lapsenomainen eloisuutesi etenkin silloin, kun on kyse rakkaudesta ja romantiikasta. Jos olet viime aikoina ottanut itsesi rakkausasioissa vähän liian vakavasti, voit nyt korjata tilanteen kuorimalla taas leikkisän puolesi esiin. Olet parhaimmillasi silloin, kun elät täydestä sydämestäsi ja annat hassun puolesi päästä valloilleen. Pohjimmiltasi olet kuin iso lapsi – ja toiset ihailevat tätä spontaania puoltasi suuresti!

Tunnet olosi hieman sisäänpäin kääntyneeksi vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mikä voi verottaa jonkin verran romanttisia tunteitasi. Kaipaatkin heinäkuuhun saakka omaa aikaa pitääksesi entistä parempaa huolta itsestäsi. Anteliaat ja suurisydämiset piirteesi pääsevät kuitenkin vastustamattomalla tavalla valloilleen kesän aikana, vaikka saatat Jupiterin vaikutuksesta välillä tuntea jääväsi liian vähälle huomiolle. Älä silti unohda olla armollinen tilanteissa, joissa pienimuotoinen nyöryys olisi välttämätöntä. Viljele kiitollisuutta ympärillesi ja hemmottele heitä, joita ihailet. Jos ylpeytesi tulee rakkautesi esteeksi, älä anna periksi, vaan aktivoi intohimoinen sydämesi täyteen toimintaansa.

Työ

Leijona, tämä vuosi on hyvää aikaa tehdä suuria tuloksia! Kaikki ne asiat, joiden eteen olet työskennellyt viimeiset 12 vuotta, maksavat nyt itsensä takaisin. Tunnet jättiläismäisen tönäisyn statuksessasi heinäkuussa, kun Jupiter saapuu merkkiisi onni on nyt todellakin puolellasi! Äläkä pelkää ottaa riskejä, sillä Jupiter toimii onnen tuomisen lisäksi myös suojanasi. Jos olet viime aikoina tyytynyt ammatillisesti pienempiin rooleihin, saat huomata, mihin kaikkeen potentiaalisi riittääkään. Olet tottunut olemaan johtaja, joten älä kysele ja odottele lupaa toisilta vaan hyppää rohkeasti entistä suurempiin kenkiin!

Matkustelusta tulee tänä vuonna merkittävä osa työelämääsi. Oletkin täysin valmis laajentamaan kuningaskuntaasi, joten älä torju saamiasi tarjouksia! Hämmästyt, kuinka paljon tärkeitä suhteita pystytkään matkustaessasi luomaan: tosin kokemukset tulevat olemaan niin suurenmoisia, että sinun on välillä vaikea pitää fokus työnteossa. Tänä vuonna sekä ammatilliset että henkilökohtaiset haaveesi sitoutuvatkin luontevasti yhteen.

Vuorovaikutus on etenkin alkuvuonna työelämässäsi yksi tärkeimpiä asioita. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Valitse siis jokainen sana ja jokainen julkaisemasi kuva äärimmäisellä huolellisuudella, sillä luomasi mielikuva tulee vaikuttamaan suuresti menestykseesi.

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X