Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Rapu

Teksti:
Anna.fi

Venus ja Jupiter tukevat tänä vuonna Ravun positiivista asennetta. Luvassa voi olla myös iloisia perhetapahtumia.

Rakkaushoroskooppi 2015: Rapu

Yritä aloittaa vuosi hyväntuulisen toiveikkaana, sillä se on ainut tapa ottaa vuosi haltuun menestyksellisesti. Muista kultainen keskitie kaikessa. Jos olet liian varovainen, saatat menettää mainioita tilaisuuksia. Jos olet liian optimistinen ja tuhlailevainen, saatat vajota pian ojasta allikkoon.

Romantiikan kaipuu pyörii jatkuvasti mielessäsi. Pidä nyt kieli keskellä suuta, jotta et tee liian hätäisiä ja vääriä valintoja. Mahdollinen perheenlisäys tuo sekä iloa että vastuuta. Oletko ajatellut vaihtaa uraa tai ryhtyä yrittäjäksi?

Hyvinvointi

Kuulut tähtimerkeistä empaattisimpiin, ja olet aina tarjoamassa apuasi muille. Nyt on aika pitää huolta itsestäsi. Kyse ei ole itsekkyydestä vaan itsesuojelusta. Nyt on oikea aika myös uudistaa  ulkoista tyyliäsi. Se saattaa parantaa asemaasi myös työkentällä.

Kehossa rapu hallitsee vatsaa ja rintoja. Reagoit stressiin helposti vatsallasi, joten helli itseäsi syömällä pieniä, ravitsevia aterioita. Pidä huolta myös kokonaisterveydestäsi. Jos haluat laihduttaa, tee se tammi-, maalis- tai heinäkuussa.

Suhteet

Haikailet pitkäaikaisen suhteen perään. Vedät kyllä ihmisiä puoleesi, kun näytät, että välität heistä aidosti. Pysy silti tyynenä, vaikka tämä ei johtaisi toivottuun tulokseen. Kevät tuo kyllä tullessaan valinnanvaraa ja useita jännittäviä kohtaamisia.

Kesällä seikkailunhalusi saattaa johdattaa sinut viettämään aikaa aivan liian kuuman tapauksen kanssa. Hauskanpitoa häiritsee hämmentävä epätietoisuus siitä, miten pitäisi toimia. Luota vaistoihisi ja vanhemman sukulaisen antamiin neuvoihin. Kenen kanssa sitten oletkaan syksyn tullen, älä suostu nielemään mitä tahansa. Tee selväksi oma kantasi ja toimi sen mukaan pää pystyssä. Talvikuukausina niität iloisesti sitä, mitä olet aikaisemmin kylvänyt.

Työelämä

Rakastat lapsia ja heidän suoraviivaisuuttaan. Tämä on saattanut johdattaa sinut opetus- tai hoivatyöhön. Jos näin ei ole, muutos saattaa olla käsillä. Käsistään kätevät luovat tyypit saattavat löytää kutsumuksensa seinämaalauksen tai maisema-arkkitehtuurin parista.

Vietät vapaa-aikaasi mieluusti veden äärellä. Veteen liittyvät harrastukset saattavat tuoda jopa lisätuloja. Käytä vapaa-aikaasi myös tietopankkisi laajentamiseen. Eräänä päivänä huomaat, että kumuloitunut tietomäärä on juuri se tukipilari, johon kannattaa nojata.

Parhaat kumppanit

Herkkä rapu pahoittaa mielensä helposti. Rakkailleen hän antaa itsensä kaikkine iloineen ja suruineen. Ravulle on tärkeää löytää juuri itselleen sopiva kumppani. Ravun mustasukkaisuutta ei kannata lietsoa, koska onnettoman ravun on vaikea antaa anteeksi kokemiaan vääryyksiä.

Romanssi ravun kanssa saattaa olla hyvin intensiivinen ja antoisa. Ravut pysyvät harvoin pitkään sinkkuina. Koska suhteen kariutuminen on ravulle erityisen tuskallinen kokemus, tämän tähtimerkin edustajien ei kannata syöksyä suin päin mihin tahansa sirkukseen. Jännittävimmät suhteet syntyvät Kauriin ja toisen Ravun kanssa. Pitkäkestoisimmat suhteet solmitaan Skorpionin, toisen Ravun ja Kalojen tähtimerkissä syntyneiden kanssa. Syviä vesiä ymmärtävä Skorpioni on ravun ideaalikumppani.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Ravun kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

X