Hyvinvointi

Lempeä elämä: Kehon kevätsiivous!

Teksti:
Anna.fi

Kevätkausi lähestyy ja biitsikunto kutkuttaisi. Turvotusta sen sijaan on jaettavaksi asti ja ruoansulatuskin tökkii. Mitä jos tänä keväänä tekisitkin kertaheitolla sellaisen kehonsiivouksen, että nurkat ja röörit pysyisivät vastedes puhtaina kesät talvet?

Kevätaurinko paistaa koko ajan korkeammalta taivaalta. Nurkat, jotka vielä vähän aikaa sitten olivat siistit, osoittautuvatkin yhtäkkiä villakoirakenneliksi. Ikkunoista, joista vielä viime viikolla näkyi aivan hyvin läpi, avautuu nyt pölynharmaa maisema. Mitä täällä tapahtuu? Sama tunne valtaa keväällä yleensä kehonkin. Toppatakin peittämä nestepöhötys ja -turvotus konkretisoituu yhtäkkiä silmillä nähtäväksi ja siitä haluaa päästä äkkiä eroon. Tuttua varmasti meille kaikille.

Onneksi konstit voivat olla myös helppoja ja herkullisia. Kun kehosta huuhdellaan kaunistavilla ja puhdistavilla elementeillä pois toksiset ja happamoittavat ainekset, jäävät rasvasolut täysin tarpeettomiksi. Talven aikana kertyneen tukkoisen olon ja vararavinnon karkoitus ei ole lopulta homma eikä mikään, koska sen voi tehdä myös herkullisesti ja kituuttamatta. Puhun kyllästymiseen asti tästä jatkuvasta detoxista ja sen helppoudesta, tiedän, mutta se on vain niin todellista.

Jos olet valmis luopumaan ylimääräisestä nestepöhötyksestä ja mielesi haikailee freesimmän kevätolemuksen perään, tule mukaan siivoustalkoisiin! Järjestän yhtiökumppanin Katjan kanssa 10.3. kurssin, jossa tarjoamme kehonsiivouksen helpot kotikonstit, pomminvarmat metodit, ennen näkemättömän siivousinspiraation ja herkullisen menun. Ei siis turhia tinktuuroita, hifistelyä saati kalorien kyttäystä vaan Oikeaa Ruokaa, joka keventää kehosi luonnollisesti. Paljon vihreää ja raikkaita hedelmiä, värejä ja rouskuvan freesiä, simppeliä arkiruokaa.

                      

Alkudrinkkinä siivouspäivänämme toimii alkalisoiva savi-sitruscocktail ja aperitiiviksi tarjoamme puhdistavilla yrteillä terästetyn vanilja-veriappelsiinismoothien. Kaunistavan papaija-mango-carpaccion saattelemana siirrytään elinvoimaiseen avokado-verso-itu-retiisisalaattiin, jonka piristeenä toimii appelsiinikastike. Jälkiruoan virkaa toimittaa makuaisteja kutkuttava minttusuklaamousse. Kotipakettiin pakataan reseptit, jotka toimivat kurssin jälkeen siivousvälineinäsi myös kotikeittiössä. Jotta faktat eivät unohtuisi, varustamme sinut myös kepeällä kirjallisella kurssimateriaalilla.

Ilmoittautua voi (sitovasti) minulle: jutta.ruonansuu@gmail.com.

Jutta

X