Ihmiset ja suhteet

Mars ja Venus vuoteessa

Teksti: Anna.fi

Mars ja Venus vuoteessa – kestävän intohimon ja romanttisen rakkauden opas, John Gray

WSOY,1996

Mars ja venus vuoteessa /WSOY
John Gray kertoo tässä menestysteoksessaan, kuinka intohimo voi kestää pitkässä parisuhteessa tai avioliitossa. Hän opastaa naisia ja miehiä ymmärtämään toinen toistensa tarpeita. Se, kuinka onnellisuus kukoistaa makuukamarin puolella ja romanttinen rakkaus hehkuu vuodesta toiseen, selviää tämän teoksen sivuilta. Kirjassa on runsaasti ideoita, joita voi soveltaa omassa elämässään ja suhteessaan.
Plussat Kirjan tyyli on letkeää ja kerronta lupsakkaa. Teoksessa on mielenkiintoisia huomioita naisten ja miesten yhtäläisyyksistä ja eroista.
Miinukset Ajoittain kirjassa on niin itsestään selviä – ykisoikoisiakin -asioita, jotka saavat miettimään, mitä tästä kaikesta kostuu. Välillä tuntuu, että miehellä on kirjassa tietynlainen yliote, mutta onko tässä sittenkään perää vai onko kyseessä vain tunne? Lopputuloksena kaikesta jää kuitenkin kepeä lukuelämys, jolle hymähtelee vielä päiviä jälkeenpäinkin.
Kenelle sopii Kaikille parisuhteessa eläville naisille ja miehille, jotka ovat jossain vaiheessa pohtineet miksi intohimoa on joskus vähemmän ja toisinaan enemmän, kuinka läheisyyttä voidaan syventää ja miten seksin saisi säilymään spontaanina.
Sitaatti ”Mitä nainen voi tehdä, kun mies ei ole sillä tuulella? Tässä tilanteessa monet pariskunnat yksinkertaisesti luovuttavat. Nainen aistii miehen kiusaantuneisuuden ja perääntyy. Nainen ei tiedä, mitä tehdä.”
   

 

X