Seksielämä

Näin otat hänet itsevarmasti – tuhmat vinkit dominoinnista pitäville naisille ja miehille

Dominoiva seksi on parhaimmillaan voimauttavaa ja vapauttavaa. Listasimme naisille ja miehille sopivat esileikki- ja asentovinkit, joiden avulla viettelet ja otat kumppanisi itsevarmasti.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Kiusoitteleva kosketus sopii dominointiin.

Dominoiva seksi on parhaimmillaan voimauttavaa ja vapauttavaa. Listasimme naisille ja miehille sopivat esileikki- ja asentovinkit, joiden avulla viettelet ja otat kumppanisi itsevarmasti.

Niin naiset kuin miehetkin kaipaavat sängyssä välillä rajumpia otteita. Dominoiva osapuoli saa tuntea itsensä vahvaksi ja määrätietoiseksi. Antautuja taas saa nauttia ihanasta jännityksestä ja estojen vapautumisesta.

Listasimme naisille ja miehille sopivat asennot ja vinkit, joiden avulla opit kiihottavaa määrätietoisuutta. Älä kuitenkaan kaiva käsirautoja esille ennen kuin olet varma, että kumppanisi haluaa olla leikissä mukana.

Sisäistä dominoinnin idea ensin henkisellä tasolla

Dominoivan seksin kiihottavuus perustuu valta-asetelmaan. Toinen määrää tahdin, toinen tottelee ja nautiskelee.

Raja kiihottavan dominoinnin ja kömpelön käskytyksen välillä on joskus hiuksenhieno. Ennen kuin sidot kumppanisi sänkyyn, on tärkeää, että sisäistät dominoinnin idean ajatus- ja tunnetasolla. Dominointi ei tarkoita pelkkää piiskaamista. Kyse on myös itsevarmasta asenteesta, eleistä ja äänenpainoista.

Aloita dominoinnin harjoittelu arkipäiväisissä tilanteissa. Tee päätöksiä kysymättä aina kumppanisi mielipidettä. Kun etsitte pöytää ravintolassa, ilmoita, että ”menemme tuonne”, tartu häntä kädestä ja vedä hänet mukaasi. Käytä vahvoja verbejä ja puhu minä-muodossa: ”minä haluan”, ”olen päättänyt”, ”en pidä tuosta”.

Pysyttele stressaavissa tilanteissa tyynenä ja itsevarmana. Katso kumppaniasi silmiin, kun puhut hänelle. Kiusoittele häntä rennolla hymyllä äläkä laske katsettasi, vaikka hän häkeltyisi.

Kun puheen ja eleiden tasolla dominointi tuntuu luontevalta, voit siirtyä suorasukaisempiin otteisiin sängyssä. Voit puhua kumppanillesi tuhmia, käskyttää häntä, peittää hänen silmänsä tai sitoa hänet. Myös pieni kipu, kuten näykkiminen, tukistelu ja läpsiminen, voi tuntua kiihottuneessa kehossa nautinnolliselta.

Nainen, näin otat sängyssä ohjat

  • Naisen itsevarmuus on äärettömän kiihottavaa. Kerro miehelle suoraan, mitä hänen pitää tehdä. Älä vedä jalkojasi yhteen tai peittele rintojasi. Paina mies itseäsi vasten ja ohjaile häntä. Anna hänen nähdä ja kuulla, että nautit.
  • Kun mies antaa sinulle suuseksiä, paina hänen päänsä jalkoväliisi ja tartu häntä hiuksista. Nosta miehen kasvot välillä ylös ja paina hänet taas varoittamatta itseäsi vasten.
  • Kokeile dominoivia suuseksiasentoja. Istahda polviesi varassa miehen kasvojen päälle tai seiso ja käske hänen polvistua eteesi. Kun istut miehen kasvoilla, voit sitoa hänen kätensä ja peittää hänen silmänsä. Kun mies polvistuu eteesi, voit tarttua hänen hiuksiinsa.
  • Ratsasta miehen päällä perinteisessä lehmityttöasennossa tai selkä häneen päin. Kun mies istuu sohvalla, voit painaa hänen käsiään taakse selkänojaa vasten. Tuolilla saat työntöihisi rajumpaa ponnistusvoimaa, kun jalkasi yltävät maahan. Kiusaa miestä ja nouse välillä ylös.
  • Pitkitä miehen laukeamista härnäävästi. Älä anna hänen liikkua, kun hän on sisälläsi. Supistele lantionpohjan lihaksiasi, hiero klitoristasi, katso häntä silmiin ja nautiskele. Emättimesi hieroo miehen penistä ja hän tulee hulluksi, koska hän ei saa liikkua.

Mies, näin otat naisen itsevarmasti

  • Kiihota ja kiusoittele nasta piinallisen pitkällä esileikillä. Kuljeta kieltäsi kumppanisi kaulalla, solisluilla, lantiolla ja sisäreisillä. Kiertele hänen herkimpiä alueitaan, mutta älä koske niihin, vaikka hän anelisi.
  • Jatka härnäämistä suuseksissä. Peitä naisen silmät ja sido hänen kätensä taakse, jotta hän ei voi painaa kasvojasi itseään vasten. Nuole häntä välillä hitaasti ja pehmeästi, välillä nopeasti. Keskeytä hyväily varoittamatta, kun hän on laukeamispisteessä.
  • Älä anna naisen äännellä, vaikka hän olisi äärimmäisen kiihottunut. Sano, että leikitte nyt leikkiä, jossa hän ei saa inahtaakaan, tai lopetat koskettelun. Voit myös peittää hänen suunsa kädelläsi.
  • Seiso ja käske naisen polvistua eteesi antamaan sinulle suuseksiä. Tartu häntä hiuksista ja liikuta hänen päätään edestakaisin. Vedä hänet välillä irti itsestäsi ja pakota hänet katsomaan itseäsi syvälle silmiin.
  • Ota nainen asennoissa, joissa voit hallita tilannetta, esimerkiksi seinää vasten, takaapäin tai lähetyssaarnaajassa. Koira-asennossa voi läpsiä hänen pakaroitaan ja kiskoa häntä hiuksista. Kun olet naisen päällä tai seisot häntä vasten, paina hänen kätensä taaksepäin ja käännä hänen päänsä sivulle.

Lähteet: Ask Men, Bad Girls Bible, Danger and Play, Your Tango

Keskustele:

Piiskaus parisuhteessa, kertokaa kokemuksistanne

Miten alkuun sm-leikeissä?

X