Ihmiset ja suhteet

Seksikauppavertailu

16.5.2008 Teksti: Anna.fi

Beate Uhse/ HelsinkiMoni on kulkenut joskus jonkin seksiliikkeen ohitse, mutta kuinka moni onkaan kurkistanut myymälään sisälle? Seksiliikkeitähän löytyy vähän joka kaupungista. Mitä myymälöiden hämärien lasien takana sitten itse asiassa on? Mitä liikkeessä tapahtuu?

Ellit otti pääkaupungin seksimyymälöistä mittaa. Tule mukaan myymäläkierrokselle ja tutustu ”kauppareissun” antiin!

 

Marilé Oy,
Uudenmaankatu 13, Helsinki
2,5/5
Marile Oy Ensivaikutelma ulkoa
Paikka näyttää ikkunoineen aivan tavalliselta lehtikioskilta. Ohikulkijan sisääntyöntymiskynnys on varsin matala: avoimesta ovesta puskee nimittäin kodikkaan divarimainen tunnelma, joka esitteleekin jo kauas katunäkymään valtaisat lehti-, pokkari- ja dvd-ryppäät.

Ensivaikutelma sisällä
Sitä saa, mitä pihalle pilkottaa, eli hyvin jo ulos aistittu tunnelma pukkaa estoitta sisälletulijan syliin. Liike on varsin pieni ja intiimi. Pian huomaa kannoillaan kääntyessään, että jotain on vielä kuitenkin näkemättä, eikä muuten jääkään varustelu pelkkiin iltalukemisiin totta totisesti, kun pyörii aikansa liikkeen peränurkissa.

Palvelun laatu: Hintaesimerkkejä: vaaleanpunainen jellymateriaalista valmistettu dildo 22 e, Kaalimato-vibraattori 41,90e, Donna alusasusetti (Rintsikat, sukkanauhaliivit & pikkuhousut) 43e, geishapallot 9 e.
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Erotiikkalehdet (Suomen laajin erotiikkalehtien valikoima), eroottiset pokkarit ja DVD:t Alistajapantoja ( panta kaulaan ja kädet selän taakse), väriseviä pesusieniä, nännipainoja, ruuvattavia anustappeja
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
DVD-filmejä Vibraattoreja, geishakuulia, lehtiä, dvd-filmejä, eroottisia lukemistoja
Asiakaskunta Muita huomioita
Etupäässä kaikenikäisiä miehiä. Anti naisille jää varsin laihaksi. Liike lienee enemmän miesten makuun. Varsinaisten seksivälineiden myynti etupäässä netin kautta.

 

Beate Uhse Oy
Iso-Roobertinkatu 16, Helsinki
4-5 tähteä
beate uhse Ensivaikutelma ulkoa
Iso-Roobertinkadun ja Annankadun uumilla ohikulkijoita näyttävästi liehittelevä erotiikkamyymälä kosiskelee kävijää puoleensa useine monipuolisesti somistettuine näyteikkunoineen. Paljasta pintaa ei ole tarjolla siinä määrin kuin Reeberbahnilla, mutta ripaus eksoottista silmänruokaa joka tapauksessa. Myymälän antia pääseekin ihailemaan mainiosti jo ikkunaostoksilla. Oviaukossa väreilee yökerhomaisen hämärä ja aavistuksen verran arvoituksellinen tunnelma. Se suorastaan pakottaa kurkistamaan uteliaasti peremmälle jo valmiiksi avoinna olevasta ovesta.

Ensivaikutelma sisällä
Tuntuu kuin astuisi kansainvälisillä vesillä seilaavan laivan yökerhoon. Laivoista ja merihenkisyydestä kuitenkin viis, tunnelma on joka tapauksessa kansainvälinen – musiikki taustalla yrittää selvästi vietellä – eikä yökerhomaisista puitteista pääse mihinkään. Palvelu pelaa sitä paitsi ainakin tällä kertaa yksinomaan englanniksi ja varusteet hyllyköissäkin ovat suureksi osaksi merten takaa seilanneita. Siis welcome on board! Tässä myymälässä on mielikuvituksella totisesti tilaa stripata ja eksyä vaikkapa mitä villeimpiin fantasioihin. Eikä toisiin asiakkaisiin ainakaan törmää turhan helposti, kun lääniä piisaa liikkeessä sen verran monen neliön verran.

Palvelun laatu: Hintataso: Jack Hammer eroottinen nukke vibratoivalla peniksellä 38,61e, Buzzing Butterfly ( sormeen kiinnitettävä vibraattori) 12,03 e, Kryptonite G-piste vibraattori 9,29e, nännin nipistimet painolla ja vibraattorilla 44,91e
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Largo-penisvoide, Silk Slider -vibraattori, Sweet little -tekovagina, geishapallot, Dutch delight Tulip red -dildo, Disco Rabbit -helmisauva klitoriskiihottimella Paljon uhkeita asukokonaisuuksia, vibraattoreja, filmejä ja rakkausrohtoja sekä -voiteita
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Lelukuvaston aarreaitta parien aistinautintoihin on lähes pohjaton. Esiin nousevat etenkin Johimbiini-tipat seksuaalisen halukkuuden lisäämisessä sekä lämmittävät hierontaöljyt. Roolileikeistä innostuville löytyy myös monipuolista rekvisiittaa. Sinkun ei tarvitse jäädä mistään paitsi. Vain valinnan vaikeus tuoteviidakossa saattaa iskeä. Klitorisgeelit ja -pumput, vibraattori 72 eri toiminnolla ja ohjelmalla sekä vibratoiva muna pitävät huolen, että meno ei hyydy.
Asiakaskunta: Muita huomioita
Tuotevalikoima on suunnattu näyttävästi etenkin naisille, mutta todennäköisesti varsinkin laaja filmitarjonta sekä monipuolinen välinevalikoima houkuttelee myös miesasiakkaita. Täällä naiset rulaa, mutta ei ole miestenkään tarpeita unohdettu. Erityis-mieltymykset huomioidaan hyvin ja jos ei näiden massivisien valikoimien joukosta löydä itselleen sopivaa sauvaa, tussua, palloja, tappia tai tietynlaisia vetimiä ylleen, saakin ehkä syyttää ainostaan omaa mielikuvitustaan. Myymälän takaosassa on myös tiloja, joissa voi katsella filmejä yksityisesti paikan päällä maksua vastaan. Myymälällä on myös massiivinen nettikauppa tuotteilleen.

 

Sex-42
Iso-Roobertinkatu 42, Helsinki
3-5 tähteä
SEX 42 Ensivaikutelma ulkoa
Jo kauas erottuvat suuret valkoiset kirjaimet myymälän ruskeassa aurinkolipassa eivät jätä arvailujen varaan ainakaan sitä, mistä tässä kaikessa on kyse. Eroottisilla lehdillä somistettu vitriini kertoo, että ainakaan lukutoukkien ei tarvitse jäädä reissulla ilman, vaan työnnytäänpä peremmälle tunnelmaan. Ovi onkin jo kutsuvasti auki!

Ensivaikutelma sisällä
Se on siinä! Pienessä tilassa on toisesti paljon pureskeltavaa. Tässä lienee tiivistetysti kaikki, mitä aistien nautinnoista irti saa. Katse kiertelee kattoon saakka ja ottaa varustetasosta mittaa. Etuseinältä tervehtii eräskin pitkä ja paksu, takaseinällä hymyilevät piukat ja pirtsakat…

Palvelun laatu: Hintataso: Normaali
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?

DVD:t, videot ja lehdet 

 

Monenlaisia alusasukokonaisuuksia, klitoriksenkiihottimia sekä sauvoja.
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Öljyjä, voiteita ( valikoima on monipuolinen), filmejä Nännin nipistimiä, geishakuulia ja treenipalloja sekä
Asiakaskunta Muita huomioita
Miehiä että naisia. Täällä molemmille sukupuolille löytyy rekvisiittaa ja se, mitä ei löydy, sitä tilataan myyjän mukaan heti miten!

 

Hot Lips
Asiakkaankatu 5, Helsinki
2,5
Hot Lips Ensivaikutelma ulkoa
Seksikaupan protyyppi: ankean käytävän varrella, ikkunoiden musta kontaktimuovi antaa näkösuojaa liikkeessä asioiville. Lisämausteena yrityksen logo sekä auringon valoa vähän liikaa nähneen naisen kuva.

Ensivaikutelma sisällä
Siisti ja valoisa perus seksiliikkeen näköinen yleisilme. Riittävän avaraa, ettei tarvitse käytävillä vuoronumeroja ottaa. Paljon tilaa varattu DVD-leffoille ja alusasuille.

Palvelun laatu: Hintataso: Normaali
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Kaalimatoa mainostetaan, kaalimatoa myydään. Penet jellyvibrat ovat myös erittäin suosittuja sekä rakkauspeli ja hupituotteet. Kieleen kiinnitettävällä vibralla saa suuseksiin uusia ulottovuuksia. Erilaisia ja erivärisiä sauvoja saapuu liikkeeseen mutta mitään ihan uutta keksintöä ei ole esitellä tähän hätään.
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Penisrengas/motorisoitu klitoriskiihotin-yhdistelmä tekee gutaa molemmille. Peruskäsiraudat rajumpiin leikkeihin ja pehmustetut vaniljaisempiin kohtaamisiin. Hieronta- ja liukastusöljyt ovat peruskauraa, joita kaiketi jo löytyy useimman aarrekaapista. Erittäin laaja valikoima hedelmäisistä tuulahduksista aina mausteisen vivahteiden maailmaan. Erilaisia alusasuja ja stay up -sukkiksia löytyy moneen makuun. Vähän karkeita materiaaleja mutta, jos eivät ne kauaa kuitenkaan päällä ole niin mikä jottei.. Geishakuulista löytyy monia eri kokoja. Klitoriskiihottimia, jotka ammentavat designinsa eläinmaailmasta löytyy mittavat määrät: perhosia, delfiinejä jne. Käsilaukkuun sujautetteva minisauva voi maustaa myös monia sooloiltoja.
Asiakaskunta Muita huomioita
Nuorehkoja miesasiakkaita muutama, ei mitään ryysistä. Palvelu ei ole kovin luontevaa ja kysymyksiin vastaukset ovat varsin lyhyitä. Voisin mennä uudelleen tähän liikkeeseen, jos tietäisin tarkalleen mitä ostan mutta en menisi, jos kaipaisin vinkkejä ja opastusta laitteiden käytössä. Liikkeen valikoima on monipuolinen.

 

Keltainen Ruusu
Malminrinne 2-4, Helsinki
4/5
Keltainen Ruusu Ensivaikutelma ulkoa
Veikeän pirteä keltainen ja muutama esimerkkituote antavat hieman kauneushoitolamaisen ensivaikulman mutta eittämättä keskivertokauppaoja kutsuvamman. Ikkunasta voi myös lukea putiikin tarjonnan ennen kuin sukeltaa syvemmälle.

Ensivaikutelma sisällä
Liike näyttää sisällä hieman kolkolta, mutta on oikein siisti. Alusasuja ja muita pukeutumiseen liittyvää on paljon esillä.  Satunnainen miesasiakas tulee ulos hämmentyneen näköisenä tiskin vieressä olevasta elokuvateatterista.

Palvelun laatu: Hintataso: Normaali
Suosituimmat tuotteet naisille
Suosituimmat tuotteet naisille ovat pienet ja keskikokoiset vibralliset sauvat ja sormikiihottimet.
Mitä uutta?
Mitään erityistä uutta ei ole esitellä. Uusia tuotteita tulee sisään mutta samoissa tuotekategorioissa.
   
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Parisuhteessa olevalle suositellaan lakkalakanaa ja hierontaöljyjä, penisrenkaita vibralla ja hylsyjä peniksen päälle. vibraattoreita, sauvoja, joita voi kiinnittää esimerkiksi seinään tai muulle tasaiselle alustalle.
Asiakaskunta Muita huomioita
Eri-ikäisiä miehiä. Varsinkin elokuvateatterin ovi käy taajaan ja puhelin pirisee lakkaamatta. Henkilökunnan edustaja osaa kertoa tuotteista informatiivisesti ja erittäin luontevasti. Tuntuu, että häneltä voi kysyä neuvoa mistä asiasta vain ja hän paneutuu asiakkaan kysymykseen ammattitaidolla. Valikoima naisia ajatellen on monipuolinen.

 

Sin City Citykäytävä
Aleksanterinkatu 21, Helsinki
5/5
Sin City Ensivaikutelma ulkoa
Avoimet, suuret ikkunapinnat antavat sunnuntaikävelijällekin mahdollisuuden kurkistaa kaupan tarjontaan ilman sisään poikkeamista. Valoisaan liikkeeseen on kiva astua sisään yksin tai yhdessä shoppailun lomassa.

Ensivaikutelma sisällä
Lattiat kiiltelevät vielä moppauksen jäljiltä. Kaikkialla on avaraa ja tuotteiden esillepanoon on laitettu hieman aikaa ja ajatusta. Täällä voitaisiin yhtä hyvin myydä kosmeettisia aineita ja kas, niin täällä myydäänkin.

Palvelun laatu: Hintataso: Normaali
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Lantionpohjan lihasten treenikuulat, eroottisten alueiden kiihottimet, nystyröidyt renkaat ja minidelfiinit sekä sikarin näköiset kiihottimet. Tiskiltä löytyy kalliimpia tuotteita, joiden materiaali edullisimpia parempi ja niitä on helpompi huoltaa. Tulossa on myös uudet lantionpohjan lihasten treenikuulat. Kevään muotivärit värittävät myös perustuotteita uudelleen.
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Jokaisen parin kanssa yhdessä mietitään parin mieltymysten mukainen tuote. Hyviksi aloitustuotteiksi voisi mainita liukuvoiteen, klitorikiihottimen, päälle puettavan perhosen tai hierontaöljyn. Pienikokoiset sauvat, pulssilaitteet, joissa kiihottimen rytmi vaihtelee monotonisen jumputuksen sijaan. Päälle puettava perhonen sopii myös sooloiluun tai vaikka siivouksen ajaksi mielihyvää tuomaan ellei puhdas koti puhu puolestaan.
Asiakaskunta Muita huomioita
Heti aukeamisen jälkeen liikkeessä oli hiljaista tällä kertaa mutta aamuaika sopii hyvin niille, jotka kaipaavat enemmän omaa rauhaa. Hyllyillä napottaa myös karvanpoistoaineita, kahdeksan erilaista häpykarvoitusväriä, itseruskettavia voiteita ja tuoksuvia ja maistuvia huulipunia. Voiko ”mausteiden” ostaminen juuri tämän luontevammaksi tulla?

 

Seksipiste,
Vaasankatu 3
00500 Helsinki
Tähdet 3,5
Seksipiste Ensivaikutelma ulkoa
Seksipiste sijaitsee Vaasankadun kulmassa siistinoloisessa jugend-talossa. Näyteikkunat ovat neutraalin oloiset, perinteisen seksikaupan näköinen.

Ensivaikutelma sisällä
Sisältä kauppa on valoisan ja siistin oloinen. Tuotteet ovat hyvin esillä. Kauppa on käytännössä yksi huone mutta myös pienellä parvella on tuotteita myytävänä.

Palvelun laatu: Hintaesimerkkejä:
Klitorisvibra 15 eur, Lumipallot 19 eur
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Klitorisvibrat, joista legendaarista Karhu-merkkistä myydään eniten. Klitorisvibroissa uutuuksia, Lumipallot
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Hierontalaitteita ja öljyjä. Hierontalaitteita, klitorisvibraa.
Asiakaskunta Muita huomioita
Muita asiakkaita ei ollut paikalla. Palvelun laatu jää hiukan torsoksi, sillä kysyttäessä vinkkejä erityisesti naisille, miesmyyjä pahoittelee asiantuntevan naismyyjän poissaoloa juuri sinä päivänä, eikä itse osaa antaa neuvoja.

 

Polttarishop,
Torkkelinkatu 1
00500 Helsinki
Viivi tähteä
Polttarishop Ensivaikutelma ulkoa
Polttarishop sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa Torkkelinkadulla katutason liikehuoneistossa. Ikkunoiden perustaalla ei voi tehdä suuriakaan johtopäätöksiä, silti kuitenkin seksikaupan tunnusmerkit.

Ensivaikutelma sisällä
Kauppa on pienehkö ja lämminhenkinen. Valikoimaa näyttää löytyvän moneen menoon. Mukavan ja intiimin oloinen.

Palvelun laatu: Hintaesimerkkejä:
Sauvat 12-68 eur, Delfiini-kiihotin 18 eur
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Delfiini -merkkinen kiihotin, josta on iloa kummallekin samanaikaisesti. Pienet sauvat. Makuvoiteissa uutuuksia mm. juustokakun maku, aidon tuntuinen sauva sekä lipbooster -huulet turvottava huulirasva.
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Delfiini vibrapenisrengas, joka palvelee molempia, nuoltavaa öljyä. Kaalimato-sauvaa tai pientä sauvaa.
Asiakaskunta Muita huomioita
Muita asiakkaita ei ollut paikalla. Palvelu on erinomaista ja tuotteista löytyy erikoisuuksia. Myytävänä myös polttarikamaa esimerkiksi peruukkeja. Mahdollisuus tilata suosittuja tuote-esittelyjä kotiin.

 

Bella Donna,
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
Neljä tähteä
Bella Donna Ensivaikutelma ulkoa
Bella Donnan räikeän pinkinväriset seinät erottuvat katukuvasta jo kaukaa. Liike sijaitsee keskeisellä paikalla Kallion kaupunginosassa Porthaninkadun rinteessä.

Ensivaikutelma sisällä
Sisältä kauppa vaikuttaa hiukan ahtaalta tai sekavalta. Tuotevalikoima näyttää perinteiseltä. Sisätilat ovat kolmessa tasossa: ylhäällä lehdet ja videot, alhaalla videonkatselu ja katutasossa myynti sekä lelut.

Palvelun laatu: Hintaesimerkkejä:
Hieromasauvat 20 eurosta ylöspäin
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Kaalimato -merkkinen sauva. Ekologiset tuotteet, kuten auringonvalolla toimiva vibra sekä iPodiin liitettävä musiikin tahdissa toimiva vibra.
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
Pienikokoista sauvaa sekä öljyjä yhdistettynä opetusvideoon. Sauvaa, Tehokontakti -seuranhakulehteä.
Asiakaskunta Muita huomioita
Yksi normaalin näköinen mieshenkilö. Hiukan vaisua/ujoa, mutta asiantuntevaa palvelua. Myyjä toivottaa lopuksi kaikille uusille asiakkaille rohkeutta tulla tutustumaan liikkeeseen.

 

Sex City Shop,
5. linja
00530 Helsinki
Tähdet 3,5
Sex City Ensivaikutelma ulkoa
Sex City Shop sijaitsee Viidennellä linjalla Kallion kaupungiosassa. Liike vaikuttta melko suurelta ja näyteikkunat ovat melko rohkeat ja reilun punaiset.

Ensivaikutelma sisällä
Sisältä kauppa onkin melko suuri ja hiukan sokkeloinen. Tuotteita on paljon, mutta tuotevalikoima vaikuttaa melko tavalliselta. Takahuoneesta pilkottaa katselukopit.

Palvelun laatu: Hintaesimerkkejä:
Sauvat 20 eurosta ylöspäin, Kaalimato n. 60 euroa
Suosituimmat tuotteet Mitä uutta?
Videot. Uutuuksia ei löydy (?).
Pareille suositellaan Sinkulle suositellaan
”Sauva on yhteinen lelu”, kertoo myyjä, myös roolileikkejä suositellaan. Klitorisvibraa sekä tietenkin sauvaa, jonka myyjä kertoo olevan ”yleistyökalu”.
Asiakaskunta Muita huomioita
Pari normaalin oloista miesasiakasta. Palvelu on ystävällistä, mutta ehkä hiukan leipiintynyt ja pysähtynyt tunnelma leijuu kaupassa. Voisin kuitenkin käydä uudelleen.

Kommentit (41)

Harmi kun jutussa ei testattu/kerrottu katselukoppeja. Mitenhän niissä homma toimii ja mitä maksaa? Kokemukset kiinnostaisi.

Ihan kiva että tällaista vertailuakin löytää niin tietää vähän jo ennalta karsia kauppoja pois listalta, jos aikoo jossain kierrellä. Kun sitä ei oikein kaikkia jaksaisi läpi ravata. Sin City kuulosti lupaavalta. Pitänee mies roudata ostoksille jossain vaiheessa vuotta… 😀

eikö muissa kaupungeissa sitten ole seksiliikkeitä vai?näemmä helsinki on suomen napa jopka asiassa.

Mjoo, ei ole suunnitelmissa matkustella mihinkään, joten tästä voisi tehdä jatkojutun, jossa käydään läpi muitakin kaupunkeja. Mä ainakin voisin ilmoittautua kotikaupunkini vapaaehtoiseksi arvostelijaksi 😉

Suomen paras seksikauppa on Elämän Suola Tampereelle.

Todella säälittävää Helsinkikeskeisyyttä taas kerran.

Tampereen Elämän suola täytyy nostaa esille! Ainoa seksikauppa missä uskaltaa käydä ilman likaista oloa, joka muista seksikaupoista tulee (dildot törröttää esillä ja videoita hyllymetreittäin). Elämän suola antaa seksistä juuri sen kuvan mitä se on: kahden ihmisen hellä hetki, jossa mukana hieman jännitystä.

Samaa mieltä siinä, että tällaista katsausta tarvtiaan muihinkin kaupunkeihin! Esim täällä Turussu noita kauppoja on pilvin pimein, olisi todella kiva saada samanlaista tietoa niistä!

Ja kuka takaa millä perusteella loppujen lopuksi tiettyjä kauppoja promotaan…??

Mainio ja selkeästi rakennettu artikkeli, seuraava voisi olla vaikka Tampereen liikkeistä 😉

Nuohan oli kaikki hyviä liikkeitä!
Ilmeisesti Hesalaisten kelpaa, sillä pienemmässä kaupungissa asuvana kaikki paikat tuntuvat melko ankeilta koloilta.

Taas tyrkytetään seksiä akkojen toimesta. Ällöttävä palsta koko ellit.

”Taas tyrkytetään seksiä akkojen toimesta?” Apua, mikäköhän tuon kommentin viesti on? Että naisten ei kuulu puhua seksistä… Vai että on ällöttävää ylipäätään, kun seksistä puhutaan…?

Huh… Hui.

Ihan äskettäin käytiin 4.n naisen voimin tutustumassa Cinsityn valikoimiin. Miellyttävän oloinen ja selkeä seksipuoti. Palveluhaluinen naismyyjä esitteli kysymyksiimme geishakuulista, joita olimme tulleetkin ostamaan. Kaikille löytyyi tilanteeseen sopivat tuotteet. Liukkaria tuli myös hankittua kuulien käyttöön ja muutenkin. Käynnistä jäi ihan mukava vaikutelma, ja voisi poiketa siellä ukkelinkin kanssa.

Taannoin kävin Tampereella Elämän Suolassa enkä pitänyt yhtään. Olen tottunut asioimaan noissa ”hämärissä” (jos niitä nyt noin voi kutsua) liikkeissä, jossa myyjä tiskin takana lukee lehtä, eikä yritä yhtään tirkistellä, että mitäs tuotetta se nainen nyt katselee… Elämän suolassa kytättiin niin silmät pitkällä, että vähemmästäkin hirvitti. Eivät kuitenkaan tulleet kysymään että voiko auttaa.

Okei okei,
Kukahan tän testin on tehnyt?Hot Lips on ylivoimaisesti paras!!!!
Luulen,että testaaja ei ole edes käynyt itäkeskuksen hotin sisällä..
Olen käynyt melkein kaikissa noissa liikkeissä ja sin cityssä ei ole
”mitään”ostettavaa,valiokoimat ovat surkeat ja hinnat korkeat…
miten testin voi ”voittaa” näin?
Löysin hot lipsin sivulta linkin suoraan liikkeeseen,mun mielestä siellä
on ihan ok valikoimat,katso itse:
http://www.hotlips.fi/itakeskus.htm

Tässä vertailussa on on pyöritty helsingin kalliossa oikein todenteolla, hyvä niin sieltähän niitä liikkeitä todellakin löytyy. Ihmetyttämään jäi että yksi suomen vanhimmista alan liikkeistä jäi kokonaan mainitsematta, nimittäin SexShop Finland. Olen siellä itse ollut töissä 20 vuotta ja voin taata, että tunnen tämän alan tuotteet ja valikoimat verraten hyvin ja siksi voin sanoa meidän valikoimaamme todella laajaksi ja ymmärrän myös mitä hyvä palvelu tarkoittaa. Joten tulkaahan nyt itse toteamaan valikoimat ja pistäkää palvelutasomme testiin. Asiakkainamme käy myös paljon naisia ja pariskuntia. http://www.sexshop.fi

Jokohan tämä on mainittu, mutta tulipa vain mieleen että ei kaikki lukijat ole kehä kolmosen sisältä, vaikka tottahan se on että Hesa on maailman paras kaupunki ja kaikki muut saa vaan kärsiä siitä että toimituksen tyypit ei jaksa minnekkään rupu-Jyväskyliin ja Tampereille tai takametsän Ouluihin lähteä tutkimusmatkoille. Liekö nuo paikat (Rowaniemestä nyt puhumattakaan) sopisivat ennemmin jonkin erävaelluslehden toimenkuvaan.

Mutta jos nyt ihan totisesti sanotaan niin mikäli Ellit tahtoo palvella muitakin kuin pääkaupunkiseudun asukkaita pitäisi tällaisissa tutkimusartikkeleissa ottaa huomioon edes ne suurimmat kaupungit muualla Suomessa (kyllä, kaupunkeja on muitakin kuin Hesa), koska kuka sitä nyt geishakuulia lähtee 600kilometrin päästä hakemaan. Jos ei innosta lähettää toimittajaa kauas pohjoiseen, hankkikaa freelancereitä, mutta nyt jotain juttua muualtakin kuin sieltä etelästä!

Voin kyllä suositella SinCityä, sielläkin on mun mielestä tavoitettu se mitä jotkut kehuivat Elämän suolan kohdalla – ostoksilla käyminen on ihan normaalia, eikä mitään outoa seksikauppaan livahtamista. En voisi kuvitellakaan meneväni sellaiseen seksikauppaan, jonka ikkunassa toitotetaan SEXSEXSEX ja esitellään videoita joiden kannessa poseeraa isotissiset naiset…

Vastaavan seksikauppavertailun voisi tietysti tehdä myös nettikaupoista, niin ei tarttis valittaa pääkaupunkikeskeisyydestä 😉 Ehkä tämä on pääkaupunkikeskeinen sillä perusteella, että 1/5 suomalaisista asuu vaikutusalueella, ja ehkä ei ole mieltä suoranaisesti vertailla, onko helsinkiläinen vai oululainen kauppa houkuttelevampi. Jos kyseessä olisi seksikauppaesittely, voisi valita tietysti yhden kaupan jokaisesta suuresta kaupungista. (ja tietty pitää huomata plazan rajalliset resurssit – ei ne kehtaa laittaa verkkotoimittajiaan moneksi päiväksi juoksemaan seksikaupoissa ympäri Suomea 😀 )

Sin City oli ennen oikein hyvä seksikauppa, mutta jo edellisen muuton jälkeen valikoima muuttui surkeaksi ja hinnat korkeiksi. saman tavaran saa muualta halvemmalla. Palvelu on kyllä ihan jees ja sinne kehtaa ilman punastelua mennä muun ostoskierroksen lomassa vaikka äidin kanssa. Näin ei voi sanoa kaikista seksikaupoista.

Mielenkiintoinen artikkeli. Naisnäkökulmaa tässä lajissa on kiva kuulla. Helsingissä asuu kuitenkin joka kymmenes suomalainen, joten kiinnostuneita lukijoita voi olla monta.

Asun Oulussa ja kyllä sieltäkin seksikauppoja löytyy ja on Oulu yhtälailla kaupunki kuin Helsinkikin. Helsinki on vaan isompi siinä kaikki. Kyllä Oulustakin samat kaupat ja paikat löytyy kuin Helsingistä.

Vieläkö te suomalaiset tyhmät miehet ostatte venäläisiltä seksiä? Hävetkää ja vetäkää vain käteenne..senkin typerykset, itse en edes harrasta seksiä suomalaisten kanssa koskaan.

Only In Helsinki.

EN HAE DILDOA JA GEISHAKUULIA YLI 200 KILOMETRIN PÄÄSTÄ! Yli 3 tunnin matka. Mieluummin ajan Tampereelle ja ostan Big Tits-kaupasta kunnon välineet enkä lähde Hesaan.

Seksikauppa Keltainen Ruusu kusettaa asiakkaita.

Toimitusajat esim. eivät ole sitä mitä luvataan.

Asiakkaita voidaan johtaa myös tietoisesti harhaan.

Kannattaa olla varovainen sen puljun kanssa.

Itse en aio sen firman kans enää asioida.

Ainakin omien kokemusteni mukaan noihin netin seksikauppoihin voi luottaa paremmin kuin ihan real life kauppoihin. Ei noista oikein aina tiedä että mitä saa kun meet johonkin hämyseen seksikauppaan, mutta netissä palvelu on tähän mennessä ainakin ollut kohdillaan ja tuotteet saapuneet nopeasti.

Hintakin on yleensä ollut kohillaan netissäkin…

suurin osa noista kaupoista näyttää suorastaan pelottavilta. tulee semmoinen tunne että kun sinne astuu sisään niin joka nurkan takana kyttää joku pervo vanha äijä koskettemassa itseään. itse ostan kaiken tarpeellisen petipuuhiin netistä. noita seksikauppojahan on ihan pilvinpimein esim tuolla on hyvä lista http://www.seksikaupat.com/seksikauppa-hakemisto/
Kaalimadosta itse yleensä tilaan koska heillä tuntuu olevan nopein toimitus.

Ite taas on ollu tosi tyytyväinen Keltaisen Ruusun toimintaan. Hotlipsiltä en kyllä tilaa enää yhtään mitään, sen verran tylyä ja vaikeaa palvelua on saanu… Saa nähä, saako sieltä ees kaikkia rahojansa takasin palautuksista… Sekin selviää vasta n. kuukauden päästä, vaikka tilaus on tehty jo kuukausi sitten…

Mä oon samaa mieltä et kannattaa ennemmin tilata netistä, noita seksikauppoja voi vertailla vaikka missä (esim. http://seksikaupat.biz/) ja hinta on edullisempi usein netissä kuin ns. ”brick & mortar” kaupoissa.

Hyvin on kaupat kierretty jotka ihmisillä usein tulee mieleen ekana, tuntuu vaan että parhaat ja ne asialliset seksikaupat on jääny unohduksiin. Lisäksi voisi olla hyvä jos esimerkiksi netissä olevat seksikaupat saisivat myös kunniaa ? Nykyään melkein helpompi hankkia seksilelut netistä sillä saa laajemman valikoiman ja usein paremman hinnan.

Harmi kun jutussa ei testattu/kerrottu katselukoppeja. Mitenhän niissä homma toimii ja mitä maksaa? Kokemukset kiinnostaisi.

Hyvä ja mielenkiintoinen arvostelu. Hyvin on seksikaupat saanu näkyvyyttä. Vielä kun seksikaupat saisivat ”paremman” maineen niin hyvä olisi.

Varmasti tämä oli aikoinaan ihan asiallinen listaus seksikaupoista. Nyt suuri osa näistä näyttää sulkeneen jo ovensa. Netissä toimii paljon erotiikkaliikkeitä, joten ei tarvitse kotoa edes poistua, mutta joskus on ihan kiva käydä jalkapatikassakin tutkimassa 🙂

Itse yritin etsiä paikallisia seksiliikkeitä ja törmäsin sivustoon http://www.seksikaupat.fi

Tuolta näyttäisi löytyvän kaikki seksikaupat paikkakuntakohtaisesti sekä useimmat nettiseksikaupatkin.

Vanhahko, mutta mielenkiintoinen keskusteluketju. Mielenkiinnolla silti luin. Moni liike on tosiaan joutut vuosien saatossa laittamaan lapun luukulle, mutta uusia tähtiäkin löytyy. Itse pidän verkkokauppojen helppoudesta enemmän kuin liikkeistä. Mikäpä sen mukavampaa kuin illanratoksi ottaa pikku lasillinen viiniä ja selailla nettikauppojen valikoimaa. Hintavertailu on helppoa ja monesta kaupasta näkee heti etusivun auettua onko sopivaa settiä tarjolla.. Itse törmäsin joku aika sitten hauskaan verkkokauppaan nimeltä http://www.taikakaulin.fi. Sieltä löytyi vähän kaikkea, eikä ole tyrkky sivusto. Bongasin myös teemaan liittyviä pikkutuhmia leivontatarvikkeita. Täytynee kokeilla…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *