Ihmissuhteet

Ei ne suuret sanat, vaan ne pienet teot – nämä arkiset asiat paljastavat, että hän on sielunkumppanisi

Elämä sielunkumppanin kanssa ei ole aina yliluonnollisen romanttista. Hölmön huumorin kaltaiset arkiset asiat kertovat, että olet löytänyt sen oikean, jonka seurassa voit käyttää virttyneimpiä verkkareitasi.
7.8.2017 Teksti: Janica Brander

Sielunkumppani on ihminen, jonka kanssa voit olla oma itsesi ilman jatkuvaa edustusroolia. Hänen seurassaan voit syödä sottaisesti ja käyttää noloimpia kotivaatteitasi. Lempiohjelman katseleminen yhdessä sipsejä syöden on yhtä romanttinen kokemus kuin kynttiläillallinen.

Nämä 15 pientä ja arkista asiaa kertovat, että olet löytänyt kaltaisesi:

1. Kotitöiden tekeminen yhdessä on hauskaa

Sen oikean kanssa kotityötkin ovat hauskoja. Kauppareissut ja siivoaminen sujuvat mutkattomasti, ja yhdessä puuhastelu tuntuu turvalliselta ja mukavalta. Teillä on usein tietty, sanaton työnjako, ja ammennatte arkirutiineista huumoria.

2. Kotiruoan nauttiminen tuntuu juhla-aterialta

Ette tarvitse viiden tähden ravintolaa ja kynttilöitä päästäksenne romanttiseen tunnelmaan. Kotiruoankin syöminen omassa keittiössä tuntuu erityiseltä oikean ihmisen kanssa. Myös spontaani piknik ja grillillä nautittu hampurilainen ovat hänen kanssaan juhla-aterioita.

3. Voitte syödä sottaisesti

Olosi on tämän ihmisen seurassa niin mutkaton, että voit syödä sottaavia ja hankalia herkkuja. Et stressaa, onko hampaisiisi tarttunut maissinjyviä, tai onko hampurilainen sotkenut kasvosi. Hänen mielestään näytät aina kauniilta, ja sinun silmissäsi hänen nenänpäässään oleva majoneesitippa on söpö.

4. Et häpeile mahasi murinaa

Todellinen sielunkumppani on aikuinen ihminen, joka ei kavahda normaaleja ruumiintoimintoja. Hänen seurassaan et häpeile murisevaa mahaasi, vaan voitte hekottaa mourahduksille.

5. Voit käyttää noloimpia kotivaatteitasi

Voit käyttää kauhtunutta, norppaprintillä koristeltua t-paitaa, joka on ruma, mutta niin kovin mukava. Välillänne on kemiaa, vaikka olisitte tukka pörrössä virttyneissä verkkareissa.

6. Hölmöilette lapsellisesti

Sen oikean seurassa voit ottaa rennosti. Sinun ei tarvitse olla koko ajan viiltävän älykäs ja ironinen. Voit olla hassu, hölmö ja lapsellinen, eikä hän vihjaile, että se on noloa.

8. Ymmärrätte toisianne puolesta sanasta  Kommunikoitte usein sanattomasti. Tiedät, että kun hän kohottaa vasenta kulmakarvaansa, hän miettii, pitäisikö tänään syödä nakkikeittoa. Hän taas ymmärtää puhinastasi, että kaipaat halausta ja teekupillista.  9. Hiljaisuus ei tunnu vaivaannuttavalta  Joskus ette edes ynähdä toistenne seurassa. Se ei tunnu vaivaannuttavalta, etkä mieti, onko jokin huonosti, koska ette puhu. Hiljaisuuskin tuntuu sielunkumppanin seurassa hyvältä ja luontevalta.

Ei ne suuret sanat, vaan ne pienet teot. Oman kumppanin kanssa voit olla oma itsesi.

7. Teillä on inside-huumoria

Vain sielunkumppanisi tietää, miksi repeät aina nauruun nähdessäsi tietyn huoltoaseman. Teillä on omia sisäpiirivitsejä, eivätkä ulkopuoliset ymmärrä, mille hihitätte.

Parhaimmillaan keskinäinen huumorinne on sanatonta komiikkaa. Toisen tarvitsee vain katsoa toista tietyllä ilmeellä, ja molemmat repeävät nauruun.

8. Ymmärrätte toisianne puolesta sanasta

Kommunikoitte usein sanattomasti. Tiedät, että kun hän kohottaa vasenta kulmakarvaansa, hän miettii, pitäisikö tänään syödä nakkikeittoa. Hän taas ymmärtää puhinastasi, että kaipaat halausta ja teekupillista.

9. Hiljaisuus ei tunnu vaivaannuttavalta

Joskus ette edes ynähdä toistenne seurassa. Se ei tunnu vaivaannuttavalta, etkä mieti, onko jokin huonosti, koska ette puhu. Hiljaisuuskin tuntuu sielunkumppanin seurassa hyvältä ja luontevalta.

10. Voit sanoa ääneen epäkorrekteja asioita

Sen oikean seurassa voit olla oma itsesi hyvine ja pahoine puolinesi. Sinun ei tarvitse olla aina mukava ja asiallinen, vaan voit kiukutella ja valittaa, kun olet väsynyt tai ärtynyt.

Uskallat myös sanoa ääneen asioita, joita pidetään epäkorrekteina. Tiedät, ettei kumppanisi tuomitse sinua, vaikka et jaksaisi olla aina sivistynyt ja hillitty.

11. Säilytätte toistenne tärkeimmät viestit

Kirjoitatte toisillenne viestejä ja lappusia. Joskus muistutatte toisianne tärkeistä asioista, toisinaan kerrotte vain, että ajattelette toisianne.

Viestinne eivät ole välttämättä pitkiä kaunokirjallisia taidonnäytteitä. Kauppakuitteihin piirretyt sydämet ja tekstiviestit ovat teille kuitenkin aarteita. Kaivat välillä esille vanhat viestinne, koska ne herättävät ihania muistoja.

Sielunkumppani on se, jonka kanssa jakaa arjen pienet ilot ja surut.

Sen oikean seurassa voit olla oma itsesi hyvine ja pahoine puolinesi.

12. Katsotte lempisarjojanne yhdessä

Television väitetään olevan yksi parisuhteen aikasyöpöistä. Oikean ihmisen kanssa television katselu on kuitenkin suuri nautinto. Sarjat ja elokuvat herättävät kotisohvallanne keskustelua, ja analysoitte juonikuvioita yhdessä.

Teillä on tietyt lempiohjelmat, jotka katsotte aina yhdessä. Et voisi kuvitellakaan ahmivasi Game of Thrones -sarjaa omin päin loppuun, kun hän ei ole kotona.

13. Yllätätte toisenne lempiherkuilla

Kuka tahansa voi ostaa ruusukimpun, mutta vain sielunkumppanisi tietää, mikä on lempikarkkipussisi. Sinä taas tiedät, mitä täytteitä hän haluaa aamupalasämpyläänsä, kun hän haluaa herkutella lauantaiaamuna. Lempiherkkujen ostaminen on tapanne ilmaista, että rakastatte toisianne ja tunnette toisenne läpikotaisin.

14. Voit valittaa hänelle kuukautiskivuistasi

Nainen tietää löytäneensä fiksun aikuisen kumppanin, kun tälle voi puhua kuukautiskivuista ja pms-tuskasta. Hän ei vaivaannu, vaan kiikuttaa kärsivälle särkylääkettä, suklaata ja sympatiaa.

15. Viette roskat toistenne puolesta

Roskien vieminen, vessanpöntön peseminen, pesukoneen tyhjentäminen. Näiden pienten, mutta ärsyttävien kotitöiden tekeminen toisen puolesta on tosirakkauden merkki. Kun kumppanisi on taas kerran tyhjentänyt biojäteastian, tiedät, että tästä ihmisestä kannattaa pitää kiinni.

Lähteet: New Love TimesThought Catalog

Lue myös:

Näytä tunteesi! 10 helppoa tapaa ilmaista rakkautta

Näin sanot ”minä rakastan sinua” ilman sanoja

Nämä 10 lausetta jokaisen pitäisi sanoa rakkaalleen päivittäin

Testaa:

Rakkauden kieli – testaa, miten rakastat ja haluat tulla rakastetuksi

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Keskustele:

Millaisista merkeistä tunnistaa sielunkumppanin?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme