5 fiksua ja upeaa naista, joita kannattaa seurata Instagramissa
Julkkikset

5 vahvaa ja upeaa naista, joita jokaisen kannattaa seurata Instagramissa

Haluatko uutta seurattavaa Instagramiin? Listasimme viisi fiksua, inspiroivaa ja rohkeaa naista, joiden instatilit taatusti herättävät ajatuksia.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: iStock

Ulrikke Falch on aito ja häpeilemätön

Norjalaisessa Skam-sarjassa Vildeä näyttelevällä Ulrikke Falchilla, 21, on Instagramissa jo miljoona seuraajaa, eikä ihme.

Ulrikke julkaisee Instagram-tilillään humoristisia, kantaa ottavia, aitoja ja häpeilemättömiä kuvia ja videoita. Myös kuvatekstit kannattaa lukea huolella.

”Kauneuden määritelmä: kun olen ylpeä itsestäni. Kun tunnen olevani avuksi. Kun luen kirjaa ja kerrytän tietouttani. Kun saan jonkun nauramaan. Kun tunnen olevani superihminen ilmanyrkkeillesäni Shrek-elokuvan musiikkia kuunnellen”lukee Urikken uusimman selfien kuvatekstissä.

Kuvaparit, jotka pyrkivät laajentamaan naiskuvaa, ovat tyypillistä Ulrikea:

Jessamyn Stanley muistuttaa, että tärkeämpää on kysyä itseltään, miltä minusta tuntuu kuin miltä näytän

Tyypillisissä joogakuvassa poseeraa usein vaalea ja hoikka nainen. Yhdysvaltalainen joogaopettaja Jessamyn Stanley, 30, haluaa osoittaa, että jooga on kaikkia varten.

Jessamy löysi joogan omaan elämäänsä toipuessaan vakavasta masennuksesta. Nyt hänen tavoitteenaan on levittää joogan sanomaa eteenpäin ja laajentaa samalla kuvaa siitä, miltä joogan harrastajat voivat näyttää. Jessamy on myös kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän haluaisi ihmisten kysyvän itseltään mielummin ”miltä minusta tuntuu” kuin ”miltä minä näytän”.

I’ve been holding my personal practice hostage for months, to the point where I regularly refuse to practice yoga poses in professional photo shoots. I’m sure this has irritated a lot of people- in fact, I know it has. But count the fucks I don’t give. This practice gives me life- that’s not hyperbole and this shit isn’t a game. I don’t really care if social media has a record of it. Lately, the best moments of my personal practice haven’t been witnessed by anyone but my cats and my angel pup. But yesterday, after a day of work + flying into NYC, I hopped on my mat right after checking into my hotel. As usual, I was still wearing my sweaty morning yoga clothes bc ska habits die hard. This shoulder opening (inspired by ?@saraclarkyoga) felt pure and necessary and, for the first time in ages, I turned on my camera to capture it. Btw, This sports bra is @ddlovato x @fabletics and it’s kinda everything.

Henkilön Jessamyn (@mynameisjessamyn) jakama julkaisu

Michelle Obama kannustaa tekemään hyvää

Michelle Obama, 53, ei suinkaan ole vain Yhdysvaltojen entisen presidentin vaimo vaan aktiivinen ja fiksu nainen, joka tekee töitä tärkeiden asioiden puolesta. Michellen Instagram-tilillä korostuu hänen tahtonsa tehdä hyvää, kuten edistää tyttöjen kouluttautumista.

Lena Dunham ei päästä seuraajiaan helpolla

Girls-sarjan luoja, näyttelijä, tuottaja ja käsikirjoittaja Lena Dunham, 31, jakaa Instagramissa niin ajatuksiaan elämästä kuin huumorin sävyttämiä kuvia itsestään. Lenan Instagram-tili on hyvin monipuolinen, mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Lena ei päästä seuraajiaan liian helpolla.

I make money move

Henkilön Lena Dunham (@lenadunham) jakama julkaisu

Emma Watson puhuu feminismin ja tasa-arvon puolesta

Harry Potter -saagan Hermionena tutuksi tullut Emma Watson, 27, on paitsi näyttelijä myös YK:n naistenjärjestön hyväntahdonlähettiläs. Feminismin ja tasa-arvon puolestapuhujana tunnettu Emma antaa Instagram-tilillään muun muassa lukuvinkkejä esittelemällä lukemiaan kirjoja.

X