Julkkikset

Duudsonit-ryhmästä tuttu Jarno Laasala eroaa – julkaisi videon, jota on vaikea katsoa liikuttumatta: ”Kun toista rakastaa näin paljon, vaikeinta on päästää irti”

Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 40, ja hänen Hanne-vaimonsa ovat eronneet. Jarno ja Hanne olivat yhdessä lähes 20 vuotta. Heillä on kolme yhteistä lasta.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Pekka Nieminen

Duudsonit-ryhmästä tuttu Jarno Laasala eroaa. Hän avautui avioerostaan YouTubessa, jossa hän julkaisi sunnuntaina englanninkielisen videon Divorce (not clickbait) eli suomeksi Avioero (ei klikkikalastelu).

– Tästä ei välttämättä tule helppoa, Jarno aloittaa videon.

Hän puhuu videolla englantia, mutta video on tekstitetty suomeksi.

”Minulla on ollut maailman paras vaimo”

– Kun toista rakastaa maailman eniten. Ja on niin onnekas, että päädytte naimisiin. Uskot pysyväsi koko elämäsi hänen kanssaan. Rakastat häntä enemmän kuin mitään tai ketään. Ja et ikimaailmassa ajattele, että jotain tällaista voisi tapahtua. Että haette avioeroa, Jarno sanoo videolla.

Hän jatkaa ylistämällä ex-vaimoaan Hannea.

– Olen todella kiitollinen, että minulla on ollut maailman paras vaimo. Hän on opettanut minulle elämästä enemmän kuin kukaan muu. Rakkaudesta, ystävyydestä ja myötätunnosta. Hän on tukenut minua, kun minulla on ollut vaikeaa. Kun minuun on sattunut. Hän on rakastanut minua aina. Hän on matkannut ja asunut kanssani maailmalla. Synnyttänyt kolme uskomatonta lasta elämäämme.

– Kun toista rakastaa näin paljon, vaikeinta on päästää irti.

Jarno Laasala eroaa parisuhdeterapiasta huolimatta

Miksi Jarno ja Hanne päätyivät eroon? Jarno vastaa videolla kysymykseen.

– Haluan sanoa, että me todella yritimme kaikkemme suhteemme eteen. Ja että avioliitto toimisi. Kävimme muutaman vuoden parisuhdeterapiassa. Tämä oli elämämme vaikein päätös.

Eropäätös oli tehty jo ennen koronapandemiaa.

– Teimme päätöksen jo alkuvuodesta. Ja olemme asuneet erillään jo muutaman kuukauden.

Jarno uskoo tulevaisuuteen ja käy läpi tunteitaan

Videolla Jarno kertoo myös ajatuksiaan avioeron aiheuttamista tunteista.

– Nyt tärkeintä minulle on tuntea nämä tunteet. Surun ja ikävän. Ja päästää irti. Käyn läpi paljon tunteita. Sitä tuntee epäonnistuneensa, koska emme pysyneetkään yhdessä.

Vaikka juuri nyt ei ole helppoa, Jarno uskoo tulevaisuuteen.

– Tämä on todella ikävää. Mutta uskon tulevaisuuteen. Haluan nyt käydä tunteeni läpi ja lähettää ne vapauteen. Ja minulla on suunnattomasti toivoa tulevaisuuteen. Maailmassa pysyvää on vain muutos.

Katso koko video alta!

Lue myös:

Duudsonien Jukka Hildén eroaa – taustalla vaikeita vuosia

Duudsonien Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon vauva syntyi – julkaisivat suloisia kuvia somessa: ”Prinsessa Batman on täällä!”

X