Eini
Eini on ollut naimisissa 31 vuotta.
Julkkikset

Eini julkaisi 31-vuotishääpäivänsä kunniaksi herkän kuvan häistään – olisitko tunnistanut diskokuningattaren?

Laulaja Eini Pajumäki, 58, on ollut naimisissa rakkaansa Lars Pajumäen kanssa kunnioitettavat 31 vuotta. Hääpäivän kunniaksi Eini julkaisi Instagram-tilillään herkän hääkuvan.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

Laulaja Eini Pajumäki julkaisi 31-vuotishääpäivänsä kunniaksi Instagram-tilillään kuvan hänen ja rakkaansa Lars Pajumäen häistä, vuodelta 1988. Kuva on mitä ilmeisimmin hääseremoniasta, sillä kuvassa Lars näyttää parhaillaan pujottavan sormusta Einin sormeen.

Julkaisemansa kuvan kuvatekstiksi diskokuningatar on lisännyt ytimekkäästi sydänemojin ja hashtagin #hääpäivä.

View this post on Instagram

❤️ #hääpäivä

A post shared by Eini (@einiofficial) on

Eini ja Lars kokivat salamarakastumisen

Einin ja Larsin rakkaustarinaa käsiteltiin viimeisimmässä Kotiliesi-lehdessä, numerossa 15/2019.

Lehdessä kerrotaan, että Einin ja Larsin suhde eteni ensikohtaamisen jälkeen nopeasti. Pari tapasi talvella 1988. Kahden kuukauden kuluttua ensitapaamisesta pari oli jo kihloissa, ja kesähäitä vietettiin viisi kuukautta myöhemmin. Esikoistytär Ida syntyi vuonna 1990.

Esikoistyttären syntymän jälkeen hovimestarina aiemmin työskennellyt Lars lopetti hovimestarin työt ja siirtyi kuljettamaan Einiä keikoille. Kotiliedessä laulaja kertoo, että heillä perheen ja uran yhdistäminen on toiminut hienosti.

– Se oli salamarakkautta, ja nyt meillä on menossa jo 32. yhteinen vuosi. Tämä on ollut ihana yhteinen, pitkä taival, Eini suitsuttaa suhdettaan Kotiliedessä.

Lue lyhennelmä Einin haastattelusta Kotilieden verkosta!

Lue myös: Hääpäivien nimet: pumpulihäät, nahkahäät, tinahäät… Ota selvää, mitä hääpäivää te vietätte seuraavaksi!

X