Julkkikset

Esikoistaan Aku Hirviniemen kanssa odottava Sonja Kailassaari 22 vuoden työputken jälkeen: ”Nyt on aika ottaa time out ja nauttia”

Esikoislastaan näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa odottava toimittaja-juontaja Sonja Kailassaari jää vanhempainvapaalle kesäkuussa.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Sonja Kailassaari odottaa kesävauvaa.

Esikoislastaan näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa odottava toimittaja-juontaja Sonja Kailassaari jää vanhempainvapaalle kesäkuussa.

Tv-juontaja Sonja Kailassaari, 42, esiintyi hyvissä fiiliksissä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin järjestämässä perinteisessä MLL UP Muotia ja Tähtiä -hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä. Esikoistaan näyttelijä Aku Hirviniemen, 39, kanssa odottava Sonja asteli catwalkille rohkeasti korkokengissä.

– En edes miettinyt niin pitkälle – ehkä minun pitäisi! En muuten käytä korkkareita, mutta Tanssii tähtien kanssa -kilpailu opetti minulle onneksi kyllä korkkareiden käytön. Se alkuhan oli ihan kauheaa, kun jalat kärsivät koko ajan, Sonja totesi ennen näytöksen alkua tapahtumatalo Bankissa Helsingissä.

Sonja kertoi maaliskuussa raskaudestaan koko kansalle juontamassaan Efter nio -tv-ohjelmassa. Ilouutisen kertominen sopi hienosti silloiseen jaksoon.

– Viikoittaista ohjelmaa kun tekee, niin jossain vaiheessa keho alkaa muuttumaan. Olisi ollut outoa, jos sitä ei olisi kommentoinut. Se tuli aika täydellisesti ja sopi ohjelman teemaan, joka oli suoritus. Ensin suoritat sen yhdeksän kuukautta ja sitten kerran, Sonja naurahti.

Tuleva lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen ja Sonjan esikoinen. Hirviniemellä on aiemmasta parisuhteestaan kaksi tytärtä. Pienokaisen laskettu aika on kesällä, ja Sonja jää pois ohjelmasta kesäkuun puolessa välissä.

– Ohjelma jatkuu elokuun lopulla, silloin tilallani on tuuraaja. Olen tehnyt 22 vuotta putkeen duunia. Nyt on mielestäni hyvä aika ottaa time out ja nauttia, Sonja kertoi hymyillen.

X