Julkkikset

Olisitko arvannut? He luottavat hiustenpidennyksiin – 6 julkkista, jotka ovat avoimesti hehkuttaneet lisäkkeitään

Hiustenpidennykset auttavat, kun omat hiukset harvenevat tai eivät kasva tarpeeksi. Niillä voi myös vaivatta vaihtaa lookia. Julkkikset näyttävät mallia.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
OM-arkisto

Saija Tuupanen ja Virpi Kätkä.

Hiustenpidennykset auttavat, kun omat hiukset harvenevat tai eivät kasva tarpeeksi. Niillä voi myös vaivatta vaihtaa lookia. Julkkikset näyttävät mallia.

Hiustenpidennykset ja -lisäkkeet ovat malttamattoman hiustenkasvattelijan pelastus. Ne auttavat myös silloin, jos omaa tukkaa ei syystä tai toisesta saa kasvamaan itseä miellyttävään pituuteen.

Lisäkkeillä, myös itse kiinnitettävillä ponnarilisäkkeillä, voi saada vaivattomasti vaihtelua tyyliin.

Kampaajalla tehdyn hiuspidennyksen hinta liikkuu useissa sadoissa euroissa ja ylläpitohoito on tehtävä pidennystekniikasta riippuen 2–5 kuukauden välein. Siitä huolimatta hiuspidennykset kasvattavat suosiotaan, eikä ihme. Kätevämpää tapaa kasvattaa hiuksia ja saada niihin paksuutta tuskin on olemassa.

Eikä lopputulosta erota aidosta: ammattitaidolla tehdyt hiuspidennykset ovat kuin oikea tukka.

Monet pitkästä tukastaan tunnetut julkkikset ovat siitä loistavia esimerkkejä.

Muun muassa nämä pitkätukkaiset, julkisuudesta tutut henkilöt luottavat hiustyylissään pidennyksiin:

Saija Tuupanen – hiustenpidennykset helppouden vuoksi

Vuoden 2003 tangokuningatar, iskelmälaulaja Saija Tuupanen, on uransa varrella ollut välillä hyvinkin lyhyttukkainen, mutta vuosien myötä hiuksiin on tullut yhä lisää pituutta. Nykyisin hänellä on upean pitkät tummat kutrit.

Saija Tuupanen valitsi hiustenpidennykset muunneltavuuden vuoksi.

Annan haastattelussa hän on kertonut pitkien hiustensa salaisuudeksi hiustenpidennykset.

– Pitkästä tukasta on helppo muotoilla erilaisia kampauksia, hän kertoo valintansa motiiviksi. Polkkatukkaakin on tullut kokeiltua, mutta siinä hän ei sanojensa mukaan viihtynyt.

Saija kertoo Instagram-tilillään kokeilevansa tällä haavaa teippipidennyksiä. Saija kehuu niiden kiinnityksen olevan kevyt ja huomaamaton ja lopputuloksen luonnollinen.

”Joudun itse kihartamaan ja suoristamaan hiusta paljon, tämä hius kestää hienosti kovaakin käyttöä!” hän hehkuttaa Instagramissa.

Niina Kuhta vannoo teippipidennysten nimeen

Hääpukuyrittäjä ja Suomen suurin pudottaja -ohjelmasta tutuksi tullut Niina Kuhta, luottaa teippipidennyksiin. Niiden mainitaan olevan oikein laitettuna ja hoidettuna kaikkein hellävaraisimmat hiustenpidennykset.

Annan haastattelussa vuonna 2019 Niina on kertonut vannoneensa aina pitkien hiusten nimeen.

– Olen kokeillut otsatukkaa, mutta se ei tuntunut omalta. Tällä hetkellä hiuksissani on teippipidennykset. Käyn kuuden viikon välein kampaajalla, mutta juuri kukaan ei huomaa sitä. 

Hiljaittain itsekin avioitunut hääpukuyrittäjä, Miss Plus Size -voittaja ja uusimman Selviytyjät Suomi -tuotantokauden osallistuja luotti hääkampauksessaankin pitkien hiusten voimaan. Instagram-tilillään hän kertoo haasteistaan mahtua hääpukuunsa:

Sonja Aiello – hiustenpidennykset 45 sentin mitalla

Myös fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon pitkien ja vaaleiden hiusten takana ovat teippipidennykset. Hän on kertonut pidennysten laitosta ja hyvistä puolista avoimesti Instagram-tilillään.

”Viidakon jälkeen oli ihaninta käydä heti freesaamassa hiukset! Olihan se kiva olla omalla tukalla mut kyllä mä kaipasin jo pidennyksiä ja pitkää tukkaa”, Sonja kertoo viitaten viidakolla vastikään päättyneisiin uusimman Selviytyjät Suomi -tuotantokauden kuvauksiin.

Tällä hetkellä Sonjalla on 45 senttimetrin teippipidennykset hiuksissaan. Hiustenpidennykset eivät ole ainoa käsittely, jonka hiukset uusimmalla kampaamokäynnillä saivat:

”Samalla tehtiin myös metallin poisto, vaalennus raidoituksella, latvan kirkastus sekä sävy”, hän kertoo päivityksessään.

Karoliina Pentikäinen – yllätysponnari

Joitakin vuosia sitten bloggaaja Karoliina Pentikäinen turvautui puuvillalankatekniikkaan nojaaviin Mago-pidennyksiin, mutta lopulta hiustenpidennykset saivat jäädä luonnollisemman lookin tieltä.

– Niiden huoltaminen ja värjääminen ei ollut lopulta minua varten. En jaksa kuivata tukkaa pesun jälkeen tai rampata kampaajalla, hän kertoo Annan haastattelussa elokuussa 2022.

Hiuslisäkkeet jossakin muodossa kuuluvat kuitenkin yhä Karoliinan kauneussalaisuuksiin. Tarkemmin sanoen hän käyttää ponnarilisäkkeitä.

”Mun luottokampaus on yläponnari. Kun tarvitsen siihen lisäbuustia, isken oman tukan joukkoon lisäkeponnarin. Tämän voi iskeä jopa likaisen tukkaan; vähän vaan kuivashampoota messiin, ponnari, lisäkekiepautus, pari pinniä ja avot. Toimii ihan aina”, hän kirjoittaa Kolmistaan-blogissaan.

Suvi Teräsniska – vaivatta näyttävät hiukset

Suvi Teräsniska on niin ikään kertonut julkisuudessa hiuspidennyksistään. Uransa alussa hyvinkin lyhyttukkaisena tunnetuksi tullut laulaja on sittemmin kasvattanut hiuksiaan yli olkapäämitan. 2020-luvun alusta lähtien hänet on nähty ekstrapitkässä, pidennetyssä tukassa.

Julkisuuteen Suvi on kertonut pidennysten säästävän rutkasti aikaa. Hiukset saa pienemmällä vaivalla näyttävän näköisiksi, kun niissä on enemmän pituutta.

Syytöksiä pinnallisuudesta Suvi ei ymmärrä eikä sitä, miten tekohiukset voisivat olla aitouden esteenä.

”Kun persoonani on tarpeeksi aito, niin voin sitten käyttää kaikkia tekohiuksia, tekoripsiä ja kaikkea semmoista”, hän on sanonut Ilta-Sanomien haastattelussa.

hiustenpidennykset: Suvi Teräsniska
Suvi Teräsniska

Virpi Kätkä: ruokamyrkytys vei hiusten kunnon

Laulaja Virpi Kätkän tavaramerkkinä ovat koko CatCat-uran olleet pitkät, vaaleat kutrit.

Aivan viime vuosina niiden pituuden ovat kuitenkin taanneet hiustenpidennykset. Virpi on kertonut julkisuudessa saaneensa taannoisen Selviytyjät Suomi -tv-sarjaosallistumisensa jälkeen ankaran ruokamyrkytyksen. Edes vesi ei pysynyt sisällä.

Sen jälkeen häneltä lähti kahden kuukauden ajan tupoittain hiuksia, ja pituutta oli pakko lyhentää. Lopulta hiuksiin laitettiin hiustenpidennykset.

Aika aidonnäköiset, vai mitä?

X