Antti Holma on mennyt naimisiin.
Julkkikset

IL: Antti Holma naimisiin!

Näyttelijä Antti Holma on mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Pari vuotta sitten Holma kertoi Annalle, ettei ole parisuhdeihminen. Nyt hän on kuitenkin rakastunut. "Menimme naimisiin ja olemme hyvin onnellisia", Holma kommentoi Iltalehdelle.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Roni Rekomaa

Näyttelijä Antti Holma, 35, on mennyt naimisiin. Häät järjestettiin New Yorkissa lokakuun lopulla. Asiasta kertoo Iltalehti.

Iltalehden tietojen mukaan Holman puoliso on muusikko ja he ovat tutustuneet Lontoossa, jossa Holma on asunut parin vuoden ajan.

”Menimme naimisiin ja olemme hyvin onnellisia. Tulevaisuudesta en tiedä tämän enempää enkä haluakaan tietää”, Holma kommentoi Iltalehdelle.

Holma on ollut julkisuudessa vaitonainen ihmissuhteistaan. Kesäkuussa hän julkaisi Instagramissa pride-viikon yhteydessä kuvan, jossa näkyy käsi hänen reidellään.

”Voitte toki torua, että molemmat kädet rattiin, mutta tämmönen voi vieläkin olla vaarallista meikäläisille myös julkisissa. Siksikin on hyvä, että on pride. Hyvää sitä, kaikille!” Holma kirjoittaa kuvatekstissä.

Aiemmin Antti Holma on kokenut, ettei parisuhde sovi hänelle

Aiemmin Holma on puhunut paljon siitä, ettei parisuhde sovi hänelle. Tammikuussa Holma muun muassa sanoi Seura-lehdessä, ettei usko pysyvään parisuhteeseen.

”Minulla on heila joka satamassa ja parhaimmissa kaksi”, Holma sanoi tuolloin.

”En ole ikinä haaveillut omasta perheestä tai parisuhteesta. En koe tarvetta jakaa arkeani kenenkään kanssa. Olemme vierailijoita toistemme elämissä.”

Tuolloin Antti kertoi olleensa rakastunut kerran elämässään. Kahdeksan vuotta sitten baarituttavuuden kanssa roihahtanut huuma päättyi sydänsuruihin.

”Niistä selviytyminen kesti pitkään. Olen silti kiitollinen. Ihminen on puolikas, ellei ole saanut kokea sellaisia tunteita.”

Myös Annan haastattelussa vuonna 2016 Holma oli sitä mieltä, ettei ole parisuhdeihminen.

”Kiinteä parisuhde ei ole minun juttuni. Tarvitsen omaa tilaa enkä osaa jakaa elämääni kenenkään kanssa. On uuvuttavaa sopeutua toisen ihmisen tarpeisiin ja kuunnella koko ajan toisen mielipiteitä. Sehän kuluttaa hirveästi energiaa.”

Syöpädiagnoosi laittoi elämänarvot uusiksi

Vuonna 2017 Antti Holma sai kuulla sairastavansa melanoomaa ja kävi läpi syöpäleikkauksen. Tammikuussa hän kertoi Annalle omaksuneensa syöpädiagnoosin jälkeen uuden, huolettomamman elämänasenteen.

”Olen jo pitkään halunnut lähteä New Yorkiin, ja mietin, että miksei se hetki olisi nyt. Vaikka terveystilanteeni onkin nyt hyvä, kuka tietää, mitä vuoden päästä tapahtuu. Joudunko vaikka uudestaan hoitoihin. Siksi haluan elää nyt hieman holtittomammin ennen kuin vanhuus tulee”, Antti kommentoi tuolloin.

”En tiedä vielä yhtään, mitä New Yorkissa puuhaan, mutta uskon, että pelkkä ovesta ulos astuminen voi viedä siellä kiinnostavien tilanteiden ja ihmisten äärelle.”

Antin Instagram-tilin mukaan hän viettääkin nykyisin paljon aikaa New Yorkissa.

X