Julkkikset

Laulaja Alma rakkauselämästään: ”Ehkä seurustelenkin!”

Pop-tähti Alma saapui Linnan juhliin kaksoissisarensa kanssa. Levyn ensi kesänä julkaiseva laulaja puhui arvoituksellisesti rakkauselämästään.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Pekka Mustonen

Maailmaa parhaillaan valloittava Alma (oik.) saa paljon tukea sisareltaan Annalta.

Pop-tähti Alma saapui Linnan juhliin kaksoissisarensa kanssa. Levyn ensi kesänä julkaiseva laulaja puhui arvoituksellisesti rakkauselämästään.

Huippusuosittu laulaja Alma, 21, eli Alma Miettinen saapui eilen Linnaan käsi kädessä kaksoissiskonsa Anna Miettisen kanssa.

– Minua jännitti ihan hirveästi, ja otin Annan kädestä kiinni heti kättelyjonossa. Tällaiset tapahtumat eivät ole meille ihan niitä tyypillisimpiä, mutta tietysti oli suuri kunnia, että saimme molemmat presidentiltä kutsut Linnaan, Alma kertoi.

Laulaja ei ole puhunut juurikaan yksityiselämästään julkisesti, ja vastasi nytkin arvoituksellisesti suhdestatusta tiedusteltaessa.

– Ehkä seurustelenkin, Alma myhäili.

Kaksoissiskoaan Annaa hän on kuitenkin kutsunut elämänsä tärkeimmäksi ihmiseksi.

– Minun ja Annan läheiseen suhteeseen eivät mitkään seurustelut vaikuta. Sisarussuhteet ovat toki ihan erilaisia ja mehän olemme myös yhtiökumppaneita, Alma painotti.

Alma oli Linnan juhlien selfie-kuningatar

Linnan juhlissa Alma oli kenties illan selfie-kuningatar, jonka kanssa lukuisat vieraat intoutuivat yhteiskuviin. Kaksoissisko Annan mukaan hänelle sopii hyvin pysytellä vähän sivummalla valokeilasta.

– Minua ei haittaa lainkaan, että Alma saa enemmän huomiota. Olen monesti ihmetellyt Almalle, että miten hän kykenee tähän hullunmyllyyn. Mutta ei hän varmasti yksin kykenisikään, Anna pohti.

Ympäri maailmaa työnsä perässä reissaavat kaksoset eivät nykyään ehdi viettää juurikaan aikaa Suomessa, mutta kotimaa on silti heille ykköspaikka maailmassa.

– Olemme yhä Suomessa kirjoilla, mutta käytännössä asumme ulkomailla, sillä olemme 80-prosenttisesti muualla kuin Suomessa. Lontoossa ja Losissa asumme levy-yhtiön asunnoissa. Jossain vaiheessa lähdemme ehkä pidemmäksikin aikaa ulkomaille, Alma sanoo.

– Haluan kuitenkin ehdottomasti pitää mielessä, mistä oikeasti tulen. Suomi on minulle kaikista tärkein, Alma painotti.

Ensi vuonna artistilta on tulossa varmuudella uutta musiikkia.

– Julkaisen levyn kesän aikana. Kovasti työstämme sitä parhaillaan, Alma kertoi.

X