Julkkikset

Laura Voutilainen on onnellinen sinkku: ”Aiemmin en ole uskaltanut olla näin paljon itseni kanssa”

Laulaja Laura Voutilainen on tutustunut viime aikoina paremmin itseensä.
24.5.2019 Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

We Will Rock You -musikaalissa esiintyvä laulaja Laura Voutilainen, 44, on ollut viime kuukaudet keikkatauolla ja suunnitellut rauhassa tulevaisuuttaan.

– Olen elellyt hiljaiseloa ja kypsytellyt uusia projekteja. Minulta on ehditty jo kysellä, mihin olen oikein hävinnyt. Tarvitsen kuitenkin taukoja, jolloin saan syventää ja kehittää artistiuttani. Olen ladannut akkujani keskittymällä muun muassa sisustamiseen, ulkoiluun ja ystäviini. Olen nauttinut myös itsekseni kotona oleilusta, Laura kertoo.

Laura Voutilainen

We Will Rock You on lähtöisin saman tekijäporukan kynästä kuin viimevuotinen menestysmusikaali Mamma Mia, jossa laulaja Laura Voutilaisella oli myös iso rooli.

”Olen oivaltanut, ettei asioihin tarvitse aina reagoida niin nopeasti”

Avioeronsa jälkeen Lauran huhuttiin löytäneen rinnalleen uuden kumppanin. Hän kertoo kuitenkin viihtyvänsä tällä hetkellä yksin.

– Olen sinkku ja opettelen itseni kanssa olemista. 
Aiemmin en ole uskaltanut olla näin paljon itseni kanssa. Sen jälkeen, kun lapseni ovat kasvaneet isoiksi, olen alkanut tutustua itseeni paremmin. Impulsiivisuuteni on tasoittunut, ja olen oivaltanut, ettei asioihin tarvitse aina reagoida niin nopeasti.

Myös kaupunkiasunto Helsingin keskustassa on vaihtunut vehreämpään miljööseen Espoossa.

– Olen syntynyt Järvi-Suomessa, eikä minusta saa näköjään tehtyä kaupunkieläjää. Keskustassa oli liian hektistä makuuni. Espoossa minulla on metsä ja merenranta lähelläni, mutta Helsinkiin pääsee silti nopeasti.

Lue myös:

Laura Voutilainen eron jälkeen: ”En ryhdy miehelle äidiksi enkä tyttäreksi”

Laura Voutilainen: ”Avioero opetti minulle armoa ja anteeksiantoa”

Lue myös

Suosittelemme