Lola Odusoga
– Itsenäisyyteni on monelle miehelle kova paikka. Mutta en kestä sitä, että joku on koko ajan läsnä, parisuhteessa tällä hetkellä elävä Lola Odusoga sanoo Kotiliedessä.
Julkkikset

Lola Odusoga kertoo Kotiliedessä alistavasta ex-poikaystävästä – nykyään Lola on onnellisesti parisuhteessa: ”Olen löytänyt oman ääneni todella vahvasti”

Lola Odusoga, 41, tunnetaan entisenä Miss Suomena, mallina, juontajana ja nyt myös Selviytyjät Suomi -kilpailijana, joka ei jää pyörittelemään peukaloitaan sosiaalisten pelien saarella. Nuorempana asiat olivat kuitenkin toisin, Lola kertoo tuoreessa Kotiliesi-lehdessä.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Mirva Kakko

”En ruvennut leijumaan missiaikoinani pilvissä, sillä minulla oli siihen aikaan poikaystävä, joka piti huolen siitä, etten kuvitellut itsestäni liikaa. Hän hoiti henkisen lyttäämiseni ja sätti huonosti pyyhityistä keittiönkaapin ovista keikkojeni jälkeen. Jalat pysyivät maan pinnalla, kun kotona odotti ihminen, jonka mielestä en ollut hyvä missään.”

Näin karusti entinen Miss Suomi Lola Odusoga kuvailee nuoruuden parisuhdettaan uudessa Kotiliesi-lehdessä. Lola kertoo myös olevansa jollain tavalla rankasta kokemuksesta myös kiitollinen – nuoruuden menestys ei noussut ainakaan hattuun.

Oma ääni löytyi aikuisena

Jos Lola olikin nuorempana altis muiden ihmisten mielipiteille, niin enää hän ei sitä ole, päinvastoin. Lola kertoo Kotiliedessä, että hänestä on tullut vanhemmiten aiempaa ehdottomampi.

”Olen rauhallisempi kuin nuorena, ja myös järkeä on tullut vuosien varrella enemmän. Nykyään osaan olla myös paikoillani eikä minun tarvitse enää koko ajan mennä ja höyrytä. Viihdyn koko ajan enemmän kotona enkä oikein enää jaksa lähteä kutsuille tai tapahtumiin vapaa-ajallani. Suurin minussa tapahtunut muutos on se, että olen paljon ehdottomampi kuin nuorena. Silloin kuuntelin enemmän ihmisten mielipiteitä, mutta en enää.”

Lue myös: Lola Odusoga kertoo itsetuntonsa olevan lähes täysi kymppi: ”Nainen on kaunis, kun hänellä on hyvä itsetunto”

Lola kertoo olevansa myös tietoinen siitä, että iän tuoma ehdottomuus voi tuoda mukanaan myös toisenlaisia haasteita.

”Tiedän, että se on raskas piirre. Minun on helppo sanoa ei, eikä minua saa pakotettua mihinkään. Olen löytänyt oman ääneni todella vahvasti.”

Ehdoton tai ei, Lola kertoo olevansa nyt onnellinen. Hän erosi lastensa isästä Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015, mutta on elänyt uudessa parisuhteessa jo pidemmän aikaa. Pariskunta asuu eri osoitteissa.

”En haluaisi muuttaa nykyisessä elämässäni mitään. Olen tosi tyytyväinen duuneihin, lapsiini, parisuhteeseeni ja terveyteeni”, Lola sanoo lehdessä.

Lue lisää uusimmasta Kotiliedestä!

X