Julkkikset

Lotta Hintsan sinkkuajat ovat ohi! Näin Lotta kommentoi uutta suhdetta – ohjelman kuvaukset pakottivat hetkeksi kauas toisistaan

Vuoden 2013 Miss Suomi ja vuorikiipeilijä sekä pian alkavassa Amazing Race Suomi -ohjelmassa nähtävä Lotta Hintsa on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
OM-arkisto

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa.

Vuoden 2013 Miss Suomi ja vuorikiipeilijä sekä pian alkavassa Amazing Race Suomi -ohjelmassa nähtävä Lotta Hintsa on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Lotta Hintsa, 34, kertoi maaliskuun lopussa eronneensa miesystävästään Don Bowiesta. Nyt nainen kuitenkin toteaa, ettei ole enää sinkku.

– Olen parisuhteessa, Lotta paljastaa.

Enempää hän ei asiaa kommentoi.

Amazing Racessa Lotta Hintsan vierellä nähdään sisko Noora Hintsa.

– Legendaarisimmat matkat on kyllä tullut tehtyä Nooran kanssa. Ihan viime ajoilta tulee mieleen se, kun Noora oli kanssani treenaamassa Coloradossa. Minulle oli hyvin erityistä, että pääsin näyttämään treenivuoriani ja viemään Nooraa korkeammalle kuin missä hän on koskaan ollut, Lotta kertoo.

Heikkoudekseen kisassa sporttisiskokset mainitsevat suuntavaiston. Urheilullisuuden lisäksi kaksikolla on kuitenkin muitakin vahvuuksia.

– Neuvokkuus ja tilanteisiin reagoiminen joskus ehkä vähän liiankin nopeasti mutta tyypillisesti kuitenkin järjen kanssa on meille aika sellainen tyypillinen tapa toimia, Noora sanoo.

Tiettyjä linjauksia tehtävien suorittamisessa siskokset tekivät jo ennen ohjelman kuvauksia.

– Olimme etukäteen miettineet, että esimerkiksi heittotehtävät menevät suoraan Nooralle, Lotta kertoo.

Korkeita paikkoja ja kiipeämistä vaativat tehtävät taas ovat luonnollisesti Lotan ominta alaa, siskokset kertovat.

Amazing Race Suomi pakotti hetkellisesti eroon rakkaista

Amazing Race Suomen aikana kilpailijoilta viedään kännykät, eivätkä he voi pitää yhteyttä läheisiin samaan tapaan kuin normaalisti.

Miten kovilla parisuhde on, kun joutuu ottamaan osaa tällaisiin kuvauksiin?

– Minulla oli rauhallinen tilanne, olimme juuri olleet kesällä reissussa ja viettäneet paljon aikaa yhdessä. Teki hyvääkin parisuhteelle, että sai ikävöidä, Noora kertoo oman kokemuksensa.

Hän on ollut aviopuolisonsa kanssa yhdessä reilut kolme vuotta ja naimisissa vuodesta 2021.

Lotta otti eron uudesta rakkaastaan rennosti.

– Eihän tuo tuollainen, itsellä tulee kuitenkin vuodessa reissuja kuukausikaupalla. Sinne vaan samaan konkurssiin, Lotta nauraa.

X