Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon pienen tyttären sylikummina toimii Meeri Koutaniemi.
Julkkikset

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen pieni tyttövauva sai nimen – kummi Meeri Koutaniemi sai kunnian kannatella ”ihanaa kyyhkystä” sylissään

Manuela Boscon, 36, ja Tuure Kilpeläisen, 48, kuukauden ikäisen tyttövauvan ristiäisiä juhlittiin läheisten, monien kummien sekä kyyhkyskakun kera – tämä selviää tuoreen isän ja äidin Instagram-kuvista.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Pääkuva: Ari Heinonen, Sampo Korhonen, Markus Pentikäinen

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen kuukauden ikäisen tyttövauvan ristiäisiä juhlittiin viime viikonloppuna.

Sunnuntaina 10. helmikuuta syntyneen tyttövauvan sylikummina toimi pariskunnan läheinen ystävä, valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 31, joka otti suurella kunnialla tehtävänsä vastaan. Instagram Stories -tarinoiden puolella lapsirakas Meeri kirjoitti asiasta näin:

”Tänään musta tuli tämän ihanan kyyhkysen onnellinen kummitäti.”

Instagram Stories -tarinat näkyvät 24 tuntia julkaisusta.

Lue myös: Näin suloisella kuvalla Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon pieni tyttövauva esiteltiin maailmalle

Kaunis kyyhkyskakku

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen Instagram-tilit saivat täytettä ristiäisten jälkeen useista kauniista kuvamuistoista. Vanhemmat eivät paljastaneet tyttärensä nimeä Instagram-päivityksissään. Kuvien perusteella juhlissa olivat mukana muun muassa Manuelan pikkusisko, yleisurheilija Carla Bosco ja äiti Anni Kirvesniemi-Bosco.

Näyttelijä Pamela Tola harmitteli kommenteissa, ettei hän päässyt paikalle – onnitteluita lähetti myös kummi Pariisista, valokuvaaja, designer ja taidemaalari Sanna Saastamoinen-Barrois.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

With ❤️Godmother @meerikoutaniemi @tuureeerik

Henkilön Manuela Bosco (@manuelabosco) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Oo’la 🕊❤️#ristiäiset @carlaboscocb @kirvesniemibosco

Henkilön Manuela Bosco (@manuelabosco) jakama julkaisu

Juhlan kruunasi vegaanikakku, jonka päällä lepäsi valkoinen kyyhkynen. Kyyhkynen on yleisesti ottaen rauhan ja vapauden symboli – se voi symboloida myös viattomuutta ja puhtautta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Manuela Bosco (@manuelabosco) jakama julkaisu

Manuelalla on entuudestaan kaksi lasta: vuonna 2014 syntynyt tytär Sahara ja seuraavana vuonna syntynyt poika Otava. Kilpeläisellä puolestaan on kaksi teini-ikäistä tytärtä vuonna 2010 päättyneestä liitostaan.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kuvaa rankkoja aiheita

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoi Annan 55-vuotisjuhlanumeron haastattelussa kuvaavansa rankkoja asioita kutsumuksesta. Hän muistutti, että joka kolmas maailman naisista kohtaa elämänsä aikana väkivaltaa. Lisäksi menestynyt valokuvaaja jakoi oman uraoivalluksensa – voit katsoa sen alla olevalta videolta.

Tekstiä muokattu 12.3.2019 klo 9.02: Lisätty tieto, että vanhemmat eivät ole kertoneet tyttären nimeä Instagram-päivityksissään.
X