– Välillämme vallitsee syvä yhteys, enkä jaksa miettiä ikäeroamme, Redrama hehkuttaa 18 vuotta itseään nuorempaa rakastaan.
Julkkikset

Räppäri Redrama rakastui Hanna Sumarin 22-vuotiaaseen tyttäreen: ”En mieti ikäeroamme”

Muusikko ja The Voice of Finland -tähtivalmentaja Redrama, 40, on löytänyt rinnalleen nuoren naisen, jonka kanssa kemiat kohtaavat erityisen hyvin. – Olen rakastunut. Hän on kaunis kuin mikä, ja niin aito ja välitön, kuin ihminen vain voi olla, Redrama sanoo kullastaan.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Redrama, 40, oikealta nimeltään Lasse Mellberg on seurustellut puolisen vuotta 22-vuotiaan mediaopiskelija Katri Mutikaisen kanssa, joka on tv-toimittaja Hanna Sumarin tytär. Parilla on 18 vuoden ikäero, mutta se ei artistia häiritse.

– Olen rakastunut. Hän on kaunis kuin mikä, ja niin aito ja välitön, kuin ihminen vain voi olla. Vaikka hän on nuori, hän on silti hyvin viisas. Välillämme vallitsee syvä yhteys, enkä jaksa miettiä ikäeroamme, Redrama hehkutti rakastaan The Voice of Finland -ohjelman uuden kauden lanseerauksessa.

Artisti täytti itse hiljattain 40 vuotta, mutta ei halunnut järjestää merkkipäivänsä kunniaksi sen suurempia kekkereitä.

– En ole keikkaillut kovinkaan aktiivisesti viime aikoina, ja siksi Redraman nelikymppiset olisivat tuntuneet jotenkin päälleliimatuilta. Lasse sen sijaan juhli rauhallisesti kaverien kanssa illallisella. Elämä maistuu hyvältä juuri tämänikäisenä. Jos minulla oli joku ikäkriisi, se iski jo muutama vuosi sitten, Redrama nauroi.

❤️ @katrimutikainen

Henkilön Redrama (@redrama) jakama julkaisu

Redraman lukot avautuivat

Redramalla pyyhkii hyvin myös musiikillisesti, sillä pitkään kadoksissa ollut vire kappaleiden kirjoittamiseen on löytynyt uudelleen. Suomenkielistä musiikkia viimeksi julkaissut räppäri on vaihtanut laulukielensä takaisin englantiin.

– Kolmen vuoden lukot ovat avautuneet. Levy-yhtiö olisi halunnut, että teen lisää suomenkielistä musiikkia, mutta se ei vain tuntunut oikealta. Pitkän väännön ja taivuttelun jälkeen sain tahtoni läpi. Englanniksi räppääminen on iso osa identiteettiäni ja tosi tärkeää minulle henkilökohtaisesti. En silti sano, ettenkö tekisi enää koskaan suomenkielistä musiikkia.

”Mieleni syytää negatiivisia ajatuksia”

Artisti nähdään jälleen myös The Voice of Finlandin tähtivalmentajana ohjelman tammikuussa alkavalla seitsemännellä kaudella. Neljättä kertaa mukana oleva  Redrama on alkanut arvostaa ohjelman myötä enemmän omiakin kykyjään.

– Olen itseni pahin kriitikko. Mieleni syytää koko ajan negatiivisia ajatuksia, joita yritän vain olla kuuntelematta. Vähitellen alan kuitenkin uskoa, että ehkä minusta on ollut jotain apuakin laulajille. Voin välittää eteenpäin niitä ajatuksia, jotka ovat aikanaan auttaneet minua.

Tuotantotiimin, tähtivalmentajien ja laulajien välillä vallitseva hyvä yhteishenki saa Redramalta erityisiä kehuja.

– Kaikki tukevat ja tsemppaavat alusta loppuun asti toisiaan. En ole kokenut vastaavaa henkeä yhdessäkään aiemmassa työprojektissani. Mitä pidemmälle ohjelma etenee, sitä paremmin tutustun  laulajienkin kanssa, ja ystävyydestä tulee henkilökohtaisempaa, Redrama pohti.

X