Julkkikset

Saara Aallon kihlattu Meri Sopanen menestyksen tuomista parisuhdepaineista: ”Me emme riitele”

Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi sijoittunut laulaja Saara Aalto ja hänen rakkaansa Meri Sopanen löysivät unelmiensa kodin Lontoosta. – Olemme sopineet, että teemme töitä yhdessä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, sanoo Saaran managerina toimiva Meri. Pari hoitaa hyvinvointiaan mehustamalla.

Teksti:
Virpi Valtonen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia, Otavamedian Arkisto

Saara Aalto (oik.) ja Meri Sopanen piipahtivat tiistaina Helsingissä kellomaailman huippuihin lukeutuvan Raymond Weil Geneve -brändin kanssa tekemänsä kansainvälisen yhteistyösopimuksen takia. Saara nähdään sveitsiläisen luksuskellotalon Shine-sarjan keulakuvana.

Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi sijoittunut laulaja Saara Aalto ja hänen rakkaansa Meri Sopanen löysivät unelmiensa kodin Lontoosta. – Olemme sopineet, että teemme töitä yhdessä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, sanoo Saaran managerina toimiva Meri. Pari hoitaa hyvinvointiaan mehustamalla.

Lontoossa uraa tekevä laulajatähti Saara Aalto ja hänen kihlattunsa Meri Sopanen uskovat löytäneensä unelmiensa kodin Lontoosta.

– Uskomme löytäneemme tällä hetkellä ja tässä kohtaa meille sopivan kodin. Emme voi tietää vielä, onko Lontoo meidän paikkamme, mutta nyt on aika ottaa siitä selvää. Emme hirveästi ajattele sitä, että muutamme uuteen maahan. Menemme päivä kerrallaan hyvällä fiiliksellä ja jalat maassa. Tykkäämme Lontoon energiasta ja siitä kuinka avoin maa on. Tottakai tutustumme mielellään myös maan kulttuuriin, Meri sanoo.

Pariskunta iloitsee siitä, että uuden kodin myötä he saavat Lontooseen heille tärkeitä asioita Suomesta. Kuten mehustimensa.

– Mehustamme edelleen joka päivä ja odotamme, että saamme mehustimemme ja blenderimme uuteen kotiimme. Ne kuuluvat meidän arkeen. Teemme parhaamme pitääksemme sekä kehon että mielen kunnossa, Meri kertoo

– Tässä hullunmyllyssä pitää muistaa myös huolehtia itsestään. Onneksi Briteissä on paljon mehubaareja. Joka päivä ostamme mehuja ja syömme terveellisesti. Odotamme myös, että löydämme uuden kodin myötä oman kuntosalin ja ne omat lenkkipolut, sillä lyhytkin liikunta auttaa.

”Teemme töitä yhdessä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä”

Merin mukaan Saaralle tulee yhteistyöehdotuksia ja -tarjouksia ovista ja ikkunoista.

– Mietimme kaikki yhteistyöt tosi tarkkaan. Ei ole kiire mihinkään. Kaikki on mennyt nappiin ja nyt on Saaran aika. Tällä hetkellä keskitytään Saaran musiikkiin, Meri sanoo.

Saara Aalto ja hänen puolisonsa Meri Sopanen tavoittelevat yhteisiä unelmia.

Meri kertoo tekevänsä parhaansa mukaan töitä Saaran taustajoukoissa ja hoitavansa edelleen laulajan Suomen managerointia.

– Minulle riittää kyllä Suomessakin tarpeeksi hommaa. Olen onnellinen siitä, että meillä on Briteissä hieno tiimi, joka hoitaa Brittien ja ulkomaiden asiat. He puolestaan tykkäävät siitä, miten minä teen töitä Saaran kanssa

Joillekin pariskunnille yhteinen työnteko ei tulisi kuuna päivänä mieleen.

– Jos kyseessä olisikin hankalammat tai kovaluontoisemmat persoonat kuin me kaksi, ongelmia voisi kieltämättä tulla. Meillä töiden yhdessä tekeminen toimii ja koemme, että se on meidän vahvuutemme. Tuomme toisissamme parhaita puolia esiin. Pidämme molemmat omat rajamme ja meillä on omat mielipiteemme, mutta puhumme kaikesta. Se auttaa. Me emme riitele, Meri kertoo.

Pariskunta on jopa käynyt jo keskustelun siitä, mitä tehdä jos joskus yhteistyöhön tulisi ryppyjä.

– Olemme sopineet, että teemme töitä yhdessä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, homma toimii, eikä yhteistyö aiheuta parisuhteellemmemme mitään ongelmia. Jos tulisi sellainen hetki, että jokin asia rupeaisi hankaamaan, niin sitten alan tehdä jotain muuta, Meri sanoo.

Häitä tärkeämpää on yhteinen tulevaisuus

Myös Brittimediaa on kiinnostanut erityisesti se, milloin Saara Aalto ja Meri Sopanen aikovat tanssia häitään.

– Saahan niitä udella, mutta tällä hetkellä häitä ei ole hirveästi ehtinyt miettimään. Emme ole miettineet yhtään edes sitä, vietetäänkö häitä Suomessa vai Englannissa. Olemme todella onnellisia näin, joten juhlitaan häitä sitten vähän myöhemmin kun on oikea aika ja sopiva ajankohta. Tässä on nyt ollut tälle hetkelle jo ihan tarpeeksi juhlaa. Kuuntelemme fiilistä ja sitä mihin intuitio vie, Meri kommentoi hymyillen.

Hänen mielestään pariskunnalle häitä tärkeämpää on yhteinen tulevaisuus.

– Tavoittelemme yhteisiä unelmia. Ei sillä ole väliä mikä päivä on: jokaisesta päivästä voi tehdä spesiaalin. Pitää aina muistaa arjessa ja töiden lomassa, että pienetkin hetket ovat niitä, jolloin voi hengähtää. Silloin laitamme puhelimet ja tietokoneet pois ja keskitymme vaan parisuhteeseen ja niin sanotusti normaaliin elämään. Meille riittää toisen läheisyys ja syvällinen keskustelu. Hemmottelen Saaraa tekemällä ruokaa. Parasta on se kun saamme puhua ilman aikaa ja rajoja hyvän ruuan ääressä.

Lue lisää:

X Factor -kilpailussa menestynyt Saara Aalto: ”Luulin, ettei koulukiusaaminen jättänyt jälkiä”

Maailmantahteyteen tähtäävä Saara Aalto kansainvälisen levytyssopimuksen jälkeen: ”Kannatti tehdä töitä nämä vuodet”

8 asiaa, jotka tekevät Saara Aallosta niin erityisen

X