Julkkikset

Sinkkuna toistaiseksi viihtyvä mentalisti Noora Karma jättää Suomen: ”Sydämeni on auki”

Mentalisti Noora Karma suunnittelee toisen taikakoulun perustamista Espanjaan.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Mentalisti Noora Karma osallistuu uudelle Myyrä-kaudelle.

Mentalisti Noora Karma suunnittelee toisen taikakoulun perustamista Espanjaan.

Omaa esittävien taiteiden kouluaan pyörittävä taikuri, mentalisti Noora Karma valmistautuu elämänmuutokseen. Noora aikoo muuttaa lähitulevaisuudessa lastensa kanssa Espanjaan ja avata sinne toisen taikakoulun.

– Jos kaikki menee hyvin, minulla on vuoden päästä toinen esittävien taiteiden koulu Espanjassa. Poikkeustilan vuoksi projekti on tällä hetkellä jumissa, mutta vien sitä eteenpäin heti, kun se vain on mahdollista. Lapseni ovat puoliksi espanjalaisia, ja haluaisin, että he pääsisivät kokemaan myös espanjalaisen koulun, Noora kertoo maaliskuussa alkavan Myyrä-seikkailuohjelman kakkoskauden etäpressitilaisuudessa.

Lue myös: Noora Karma muutosten keskellä: ”Ikävöin aiempaa taloudellista tilannettani, mutta en entistä stressiä”

Mentalisti Noora Karma.
Uudella Myyrä-kaudella nähdään 10 julkisuudesta tuttua kilpailijaa. Mentalisti Noora Karma on yksi heistä.

 

Poikkeusvuosi on ollut mentalisti Noora Karmalle taloudellisesti vaikea.

– Pääni on vielä pinnalla, mutta tilanne ei voi jatkua ikuisesti. Kun taikurikeikat ja esiintymiset on peruttu, olen joutunut repimään rahaa kaikista mahdollisista paikoista, jotta saan laskut maksettua, Noora kertoo.

Mentalisti Noora Karma ei aio elää loppuelämäänsä yksin

Nooran ex-mies ja lasten isä Alfonso Rios on espanjalainen. Noora on itse asunut aiemmin Espanjan lisäksi myös Englannissa ja Arabiemiraateissa.

– Palasin Suomeen 10 vuotta sitten, kun sain lapseni. Siitä saakka olen miettinyt, milloin olisi hyvä hetki lähteä taas maailmalle. Vereni vetää kovasti ulkomaille, ja lapsetkin ovat innoissaan muutosta. Takaisin pääsee kyllä aina, jos muutto osoittautuukin virheeksi. Olemme sopineet, että lähdemme ensin vuodeksi, ja katsomme sen jälkeen uudestaan tilannetta, Noora kertoo.

Lue myös: Avioeroa hakenut mentalisti Noora Karma yrittää uudestaan aviomiehensä kanssa: ”Asumme edelleen yhdessä ja rakastamme toisiamme”

Noora erosi muutama vuosi sitten ex-miehestään Jani Strömsholmista ja on viihtynyt sen jälkeen sinkkuna. Kiirettä uuteen suhteeseen mentalisti Noora Karmalla ei ole ollut.

– Aika hiljaista on ollut, mutta en ole myöskään tehnyt asialle mitään. Minulla on ihan hyvä näin. Loppuelämääni en aio kuitenkaan elää yksin. Sydämeni on auki, mutta en ota asiasta paineita.

X