Suvi Teräsniska muisteli kihlautumistaan herkässä Instagram-päivityksessä.
Julkkikset

Suvi Teräsniska ja Simo-puoliso kihlautuivat 10 vuotta sitten – harvinainen yhteiskuva ”nuorista siloposkista”

Suvi Teräsniska muisteli 10 vuotta sitten tapahtunutta polvistumista Eiffel-tornin juurella: "Saatoin motkottaa, ettei toinen saa edes kosittua."
Teksti: Christina Boman Kuvat: Simelius Simelius

Laulaja Suvi Teräsniska tunnelmoi Instagram-tilillään 10 vuoden takaista Pariisin-matkaa, joka johti puoliso Simo Aallon romanttiseen kosintaan.

Kolmen kuvan kokoelmassa nuoripari muun muassa hassuttelee valokuva-automaatissa ja esittelee kihlasormuksiaan Eiffel-tornin juurella.

Voit selata kuvia pientä nuolta napauttamalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu

– Nämä siloposket oli 10 vuotta sitte Pariisissa lomamatkalla ja mä saatoin välillä vähän motkottaa leikkimielisesti että kun ”toinen ei saa edes kosittua”, kunnes Simo polvistui Eiffel-tornin juurella karusellissa, Suvi muistelee julkaisun yhteydessä.

Pariisin valojen loisteessa kihlautunut pari tapasi Simon työskennellessä Suvin yhtyeen monitoriteknikkona.

– Olkoon seuraavat 10 vuotta armollisia ja rakkaudentäyteisiä. Pikkumiehet pitää kyllä huolen että ne on vauhdikkaita, Suvi päättää muistelunsa.

Pari avioitui vuonna 2014, ja heillä on kolme poikaa.

Korona-aika ajoi liiton kriisiin

Pitkään yhtä pitänyt pariskunta on varjellut visusti yksityisyyttään vuosien varrella. Viime Vain elämää -kaudella nähty laulaja kuitenkin järisytti tv-katsojia puhuessaan avoimesti avioliittoaan kohdanneesta kriisistä.

– Meillä on meneillään kriisi, jota me käydään läpi, mutta siellä on paljon hyvää. Me ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan, Suvi kertoi avoimesti Vain elämää -jaksossa.

Laulaja kertoi muun muassa korona-ajan kurittaneen parisuhdetta, mutta terapian olleen pariskunnalle hyödyksi.

– Olen onnellinen siitä, että ollaan päästy purkamaan jo asioita ihan kahdestaan uudella sellaisella tasolla, jolla ei olla koskaan ennen keskusteltu, vaikka me ollaan oltu mun miehen kanssa 10 vuotta yhdessä, Suvi kertoi Vain elämää -katsojille.

X