Julkkikset

Veronica Verho ottaa työmatkalle mukaan koko pienen perheensä – stressitasot nousevat jo lentokentällä: ”Olen henkisesti 85-vuotias!”

Veronica Verho tunnustaa, että hän saattaa olla lentokentällä todella raskas ihminen.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Love Island -juontaja Veronica Verhon yksi unelma toteutui taannoin Pariisissa, kun hän pääsi vihdoin Disneylandiin. – Se oli ihanaa, että näin 27-vuotiaana vihdoin pääsin, Veronica totesi.

Veronica Verho tunnustaa, että hän saattaa olla lentokentällä todella raskas ihminen.

Kosmetiikkaketju Lykon lippulaivamyymälän avajaisissa juontokeikalla ollut Veronica Verho, 27, tunnusti pakkaavansa vasta viime hetkillä laukkunsa tulevaa Espanjan-reissua varten. Kyseessä ei ole Veronicalle mikään hupiloma, vaan kohteessa hän toimii Love Island -ohjelman juontajana. Reissuun hän ei suinkaan lähde yksin. 

– Mäyräkoiramme Matti ja Teppo lähtevät mukaan. Koirien matkustamiseen on liittynyt hirveästi kaikkea: olemme käyneet eläinlääkärissä ja hankkineet molemmille koirille passit, Veronica kertasi Forum-kauppakeskuksessa Helsingissä. 

Mukaan matkalle lähtee myös Veronican kihlattu Juhani Koskinen.

– Ajattelin, että kun meillä on tämä kolmekuukautinen koiranpentu, niin koulutukseen tarvitaan minua. En viitsi jättää toista yksin kahden koiran kanssa, koska hänen elämänsä olisi sitten kiinni niissä koko ajan.

Juhani pitää kesälomansa Espanjassa ja tekee lopun ajan sieltä käsin töitä.

– Hän palaa Suomeen vähän aikaisemmin kuin minä. Käyn jossain vaiheessa hakemassa kyllä lisää mekkoja, mutta lennän sitten takaisin. Heinäkuun puolessavälissä kaikki on ohi, myös kotimme keittiöremontti, ja sitten aloitan kesälomani.

Veronica tunnusti stressitasojensa nousevan jo heti lentokentällä. 

– Olen henkisesti 85-vuotias! Menen kaksi tuntia aiemmin lentokentälle ja ensimmäisenä minun on etsittävä lähtöportti. Sitten vasta voin rentoutua. Saatan olla silloin myös todella raskas ihminen, Veronica nauroi.

X