Julkkikset

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen ystävyys roihahti rakkaudeksi keväällä: ”Meillä on kuulemma ihan naimanaamat”

Juontaja Veronica Verhon ja Sohvaperunat-Juhanin ystävyys syventyi vähitellen rakkaudeksi. Rakastunut pari on viettänyt kesällä paljon aikaa Turussa.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Juontaja Veronica Verho on rakastunut nainen.

Juontaja Veronica Verhon ja Sohvaperunat-Juhanin ystävyys syventyi vähitellen rakkaudeksi. Rakastunut pari on viettänyt kesällä paljon aikaa Turussa.

Juontaja Veronica Verho ja Sohvaperunat- ja Selviytyjät-tv-sarjoista tuttu Juhani Koskinen olivat ennen ystäviä, nykyään rakastavaisia. Veronica ja Juhani ovat viettäneet kesällä paljon aikaa Turussa, jossa Juhani asuu ja josta Veronica on kotoisin.

– Varmasti Juhani on yksi syy, miksi olen viihtynyt niin paljon Turussa. Äitini asuu lisäksi korttelin päässä Juhanin luota. Olimme Juhanin kanssa ystäviä jo aiemmin, mutta romanssi kehkeytyi vähitellen, kun kävin keväällä pitkästä aikaa hänen luonaan, Veronica kertoo.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen ovat myös parhaita kavereita

Juontajan mukaan kaksikkoa yhdistää turkulaisuuden lisäksi samanhenkisyys.

– Meillä on kuulemma ihan naimanaamat, ja meillä on molemmilla tatuointejakin. Olemme parhaita kavereita ja sovimme tosi hyvin yhteen. Rakkaus on ihanaa! Veronica fiilistelee.

Juhani Koskinen
Juhani Koskinen on tuttu Sohvaperunat- ja Selviytyjät-tv-sarjoista.

Rakastavaiset jatkavat kesälomien jälkeen etäsuhteessa

Radiojuontajana ja Posse-viihdeohjelmassa työskentelevä Veronica ei suunnittele toistaiseksi Turkuun muuttoa, vaan Veronica ja Juhani jatkavat kesälomien jälkeen eloaan etäsuhteessa.

– Olen aina ollut paljon omaa tilaa tarvitseva tyyppi. Työni ovat Helsingissä, enkä halua matkustaa päivittäin kaupunkien välillä. Mutta mistä sitä tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

X