Muoti

Muistatko nämä miesten mahtavat muodonmuutokset? Sohvis-Juhani, Jasper Pääkkönen, Peter Franzén… Katso kuvat ennen ja nyt!

Muistatko vielä, miltä Jasper Pääkkönen näytti surffitukassa? Entä tunnistaisitko Peter Franzénin viikinki-lookissa? Kokosimme kuvaparit suomalaisten julkkismiesten mahtavista muodonmuutoksista vuosien varrelta!
Teksti: Kia Toivanen Kuvat: OM-arkisto, Warner Music

Muodonmuutokset ovat miehillä selvästi harvinaisempia kuin naisilla – näyttäviä tyylinmuutoksia ei useinkaan näe. Mikä sääli! Siinä missä Hanna Sumari tai Anna Puu voivat muuttaa ulkonäköään radikaalisti vaikkapa hiustyyliä vaihtamalla, ei miesten ulkonäköön ole useinkaan mahdollista tehdä yhtä näyttäviä, nopeita muutoksia.

Joskus harvoin vuosien saatossa tapahtunut muodonmuutos on kuitenkin niin erottuva, että se saa hieraisemaan silmiä: Onko kyseessä todella sama mies?

Kokosimme muutamia esimerkkejä suomalaisista julkkismiehistä, joiden muodonmuutokset ovat mielestämme olleet erityisen vaikuttava!

Peter Franzén

Muodonmuutokset: Peter Franzen vuonna 2009.

Ennen: Peter Franzén nähtiin suomalaisissa elokuvissa sekä tv-sarjoissa 2000-luvun alussa useimmiten tämän näköisenä: puolipitkä hiusmalli hulmuten. Karjalan kunnailla -sarjan kuvaukset olivat käynnissä kesällä 2009.

Muodonmuutokset: Peter Franzen vuonna 2017.

Nyt: Peterin kasvot ovat saaneet uutta ilmettä parrasta, ja myös hiusmalli on vaihtunut. Tyyli on muuttunut rouheampaan suuntaan varsinkin kansainvälisen Viikingit-sarjan roolin myötä. Kuva on vuodelta 2017.

Elias Kaskinen

Elias vuonna 2015.

Ennen: Laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen julkaisi ensimmäisen albuminsa Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeensä kanssa vuonna 2015. Tällöin Elias luotti tyylissään klassisiin kauluspaitoihin ja hiusgeeliin.

Muodonmuutokset: Elias Kaskinen vuonna 2020.

Nyt: Elias on lähtenyt keväällä 2020 soolouralle ja vaihtanut myös tyyliään yhä popimpaan suuntaan: uuden tyylin kulmakiviä ovat vaalennetut hiukset sekä viimeisin katumuoti.

Jasper Pääkkönen

Jasper vuonna 2005.

Ennen: Vuosituhannen vaihteessa Saku Salinin rooli Salatut elämät -sarjassa teki Jasper Pääkkösen kasvot tutuiksi koko kansalle. Tässä kuva vuodelta 2005.

Muodonmuutokset: Jasper Pääkkönen vuonna 2018.

Nyt: Näin charmanttina Jasper poseerasi kameralle Linnan juhlissa vuonna 2018. Jos Jasper tunnettiin ennen erityisesti surffitukastaan, nykyään miehen tunnusmerkkinä toimivat muhkeat viikset.

Lue lisää: Jasper Pääkkösen uskomaton muodonmuutos maailmanluokan tähdeksi – pienestä rastapäästä kasvoi charmantti partasuu

Sohvis-Juhani

Muodonmuutos: Juhani vuonna 2019.

Ennen: Sohvaperunat-suosikkisarjasta sekä myöhemmin myös Selviytyjistä tuttu sohvis-Juhani eli Juhani Koskinen tunnettiin tv:ssä rennosta tyylistään ja suurista pipoistaan. Kuva on vuodelta 2019.

View this post on Instagram

Äidille. 💇🏻‍♂️ #koronalooks

A post shared by J U H A N I (@juhanikoskinen) on

Nyt: Juhanin ilme koki täydellisen muodonmuutoksen miehen leikkauttaessa hiuksensa ja partansa keveään 2020 kesä-lookiin. Juhani on omistanut muutoksen Instagramissa äidilleen ja kirjoittanut viereen vielä #koronalooks.

Samuli Vauramo

Samuli vuonna 2009.

Ennen: Samuli Vauramo tuli tunnetuksi roolistaan Tyttö sinä olet tähti -elokuvassa. Vuonna 2009 Samuli näytti hyvin erilaiselta kuin tänä päivänä.

Muodonmuutos: Samuli vuonna 2018.

Nyt: Los Angelesissa jo vuosia viihtynyt Samuli luottaa nykyään rennon tyylikkääseen ilmeeseen. Samulista on paljastunut myös hyvin muotitietoinen puoli. Kuva on vuodelta 2018.

Heikki Paasonen

Muodonmuutos: Heikki vuonna 2016.

Ennen: Suosikkijuontaja Heikki Paasosen naapurinpoikamaisen tyylin kulmakivi on ystävällinen hymy. Tässä tyylinäyte vuodelta 2016.

Nyt: Tuttu tyyli vaihtui komeaan siiliin keväällä 2020, kun Heikki ajoi hiuksensa lyhyeen malliin. Hän julkaisi kuvan uudesta lookista Instagramissaan ja kirjoitti sen yhteyteen ”Kuis monta #coronacut kaveria mulla on? Tuntuuks teistäkin vielä et puuttuis puolet päästä? #viimeinenkampaus.”

Hyvältä näyttää, Heikki!

X