Kauneus

Julkkismuuttuja: Kansanedustaja ja juontaja Jaana Pelkonen, 42, on luonnollinen kaunotar – katso kuva ihanasta keijulookista!

Kauden paras hiustyyli näyttää siltä kuin hiuksia ei olisi laitettu lainkaan. Julkkismuuttuja Jaana Pelkonen on malliesimerkki siitä, kuinka meikitön meikki korostaa piirteitä mahdollisimman luonnollisesti.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Kristiina Kurronen, Sampo Korhonen, Om-Arkisto, Valmistajat

Jaana Pelkonen sai Annan Muuttumisleikissä ihanan luonnollisen lookin.

Kauden paras hiustyyli näyttää siltä kuin hiuksia ei olisi laitettu lainkaan. Julkkismuuttuja Jaana Pelkonen on malliesimerkki siitä, kuinka meikitön meikki korostaa piirteitä mahdollisimman luonnollisesti.

Jaana Pelkonen osallistui Annan suosittuun Muuttumisleikkiin julkkismuuttujan roolissa.

Jaana tunnetaan upeista tummista piirteistään. Hänet on totuttu näkemään aina huoliteltuna meikkiä ja hiuksia myöten. Kevyt meikki ja luonnolliset kutrit saivat kiitosta Jaanalta, ja hän tunsi ulkonäkönsä nuorentuneen muutoksen jälkeen.

– Arjessa on kova vauhti päällä, eikä meikkaamiseen mene minulla kuin muutamia minuutteja. Meikkipussini sisältö on suppea. Saatan meikata missä vain, esimerkiksi junassa, joten siksikin täsmätuotteet kulkevat aina mukana. Sävyvoidetta kasvoille, ripsiväriä ja ehdottomasti kulmat kuntoon. Kulmakarvat ovat murheenkryynini. Ne on joskus tullut nypittyä aivan liian kapeiksi.

julkkismuuttuja
Julkkismuuttuja Jaana Pelkonen on kuin herkkä keijukainen uudessa luonnollisessa tyylissään.

Näin Jaanasta tuli ryhdikkäästi pehmeä

1. Kapealla kulmakynällä saat ylinypittyihin kulmiin helposti lisää muotoa. Saat korostettua kulmiasi entisestään, kun viimeistelet ne tuuheuttavalla kulmageelillä. Skarppaa ryhdikkäiden kulmien kaveriksi myös silmät tekemällä rajaus yläluomelle ripsien alle. Se napakoittaa ilmeen ja herättää katseen.

2. Pehmeä hiustyyli saadaan kestävän tuuheaksi muotovaahdolla ja tukea tuovalla lämpösuojasuihkeella. Föönaa hiukset vielä haluamasi jakauksen vastaisesti, jolloin saat tuuheutta tyveen ilman tupeeraamista. Talvikeleillä hiukset on hyvä suojata kosteussuojalla, jolloin lainekampaus kestää useamman päivän.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin!

X