Julkkikset

Jasper Pääkkösen uskomaton muodonmuutos maailmanluokan tähdeksi – pienestä rastapäästä kasvoi charmantti partasuu

Kansainvälisillä elokuva-areenoilla loistava Jasper Pääkkönen on kokenut vuosien aikana melkoisen muodonmuutoksen. Katso kuvat näyttelijästä 1990-luvulta tähän päivään.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Otavamedia

Jasper Pääkkönen nousi suosituksi näyttelijäksi Salatut elämät -sarjan myötä ja tekee nyt kansainvälistä näyttelijänuraa.

Kansainvälisillä elokuva-areenoilla loistava Jasper Pääkkönen on kokenut vuosien aikana melkoisen muodonmuutoksen. Katso kuvat näyttelijästä 1990-luvulta tähän päivään.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 37, on päässyt urallaan Salatut elämät -sarjasta pitkälle.

Nyt Jasper nähdään kansainvälisessä elokuvaroolissa Spike Leen uusimmassa elokuvassa BlacKkKlansman, joka sai juuri ensiesityksensä Cannesissa.

– Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että olet Cannesin punaisella matolla, pääkilpasarjassa Spike Leen ohjaamassa elokuvassa, niin olisin pitänyt harhaisena tai ihan pähkähulluna, Pääkkönen sanoi Ylen haastattelussa.

Muistatko vielä, miltä Jasper näytti ennen? Näin hän on muuttunut vuosien varrella. Katso kuvat ja äänestä lopuksi, mikä Jasperin tyyleistä on mielestäsi paras.

1994: 14-vuotias rastapää

Vuonna 1994 Jasper oli jo ehtinyt tehdä ensimmäiset pienet roolinsa. Hänet voi bongata muun muassa elokuvasta Kiljusen herrasväen uudet seikkailut (1990).

1999: Salatut elämät -sarjan aikaan

Jasper teki läpimurtonsa julkisuuteen Salkkareiden Saku Salinina. Vuosituhannen vaihteessa Jasper suosi hiustyylissään keskijakausta.

2003: Paha poika

23-vuotias Jasper teki ensimmäisen ison elokuvaroolinsa Pahat pojat -elokuvassa, jonka juliste on varmasti jäänyt monen mieleen.

2005: Raitoja hiuksissa

Paha maa -elokuvassa näytellyt Jasper Pääkkönen sai vuonna 2005 kutsun Linnan juhliin. Tällöin Jasperin hiukset olivat vaaleat ja raidoitetut.

2009: Tumma tukka

Jasper on totuttu näkemään vaaleahiuksisena, mutta vuonna 2009 hänen hiuksensa oli värjätty tummiksi. Syynä lienee Napapiirin sankarit -elokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 2010. Vierellä näyttelijäkollega Timo Lavikainen.

2013: Siisti kesäjuhlatyyli

Jasper taitaa sekä juhla- että arkipukeutumisen. Vappu Pimiän häissä Jasper edusti harmaassa puvussa rusetti kaulassa.

2016: Viikinki-parta

Viikingit-sarja teki Jasperin tunnetuksi myös maailmalla. Ensimmäisen suuren kansainvälisen roolinsa takia Jasper kasvatti partaa, ja myös miehen hiukset oli ajeltu sarjaan sopivaan viikinkityyliin.

2018: Tyylikkäänä Cannesissa

Vuonna 2018 Jasper on kenties komeampi kuin koskaan.  Rooli BlacKkKlansman -elokuvassa oli Jasperin mukaan upea kokemus.

X