Julkkikset

Yllätyssuhde! Suomen huippumalli haussa -voittaja Jerry Koivisto seurustelee kanssakilpailijansa kanssa

Suomen huippumalli haussa -ohjelmassa ihastuneet Jerry Koivisto ja Anniina Sankoh eivät enää salaile rakkauttaan. Suunnitelmissa on, että myös Jerry muuttaisi pian rakkaansa luo Yhdysvaltoihin.

Teksti:
Virpi Valtonen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Jerry Koivisto ja Anniina Sankoha sanovat ihastuneensa toistensa aitouteen. Nyt kaksikko haaveilee siitä, että voisivat asua yhdessä Yhdysvalloissa.

Suomen huippumalli haussa -ohjelmassa ihastuneet Jerry Koivisto ja Anniina Sankoh eivät enää salaile rakkauttaan. Suunnitelmissa on, että myös Jerry muuttaisi pian rakkaansa luo Yhdysvaltoihin.

Suomen huippumalli haussa -kisan voittanut Jerry Koivisto saapui tiistaina Stadin derbyn eli Veikkausliigan ottelun HIFK-HJK -otteluun Telia 5G Areenalle niin ikään ohjelmasta tuttu Anniina Sankoh seuranaan.

Vielä ohjelman kuvausten aikana Jerry kiisti ihastumisensa Anniinaan, mutta enää pari ei peittele onneaan.

Hiljattain Jerry julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän ja Anniina suutelevat. Kuvatekstiksi hän on kirjoittanut: Kisan paras palkinto istuu mun vieressä.

Annalle Jerry ja Anniina vahvistavat seurustelleensa jo useamman kuukauden ajan.

– Tapasimme Huippiksessa ja siitä lähtien meillä on ollut juttu. Aloimme seurustella joulukuussa eli nyt olemme seurustelleet viisi kuukautta, Anniina kertoi hymyillen.

Kisan paras palkinto istuu mun vieressä

Henkilön Jerry Koivisto (@jerrykoivisto) jakama julkaisu

Anniinan mukaan hänelle oli heti ohjelman alusta alkaen selvää, että Jerry tulisi voittamaan ksian, mutta rakastuminen tuli hänellekin yllätyksenä.

– Tämä ei ollut mitenkään suunniteltu juttu, mutta ihastuin siihen, että Jerry on niin aito. Hän kohtelee minua tosi hyvin, arvostaa minua ja on samaan aikaan vielä tosi hauska. Jerryssä on kaikkea, mitä mieheltä kaipaan. Hän on täydellinen, Anniina kertoi.

Anniina on aito ja oma itsensä

Jerry Koivisto sanoo, että vastaavasti Anniinan aitous vetosi häneen.

– Anniina on oma itsensä joka tilanteessa. Arvostan itseäni Anniinan takia enemmän. Jos on tilanteita, joissa olen epävarma itsestäni, Anniina pitää minulle semmoisen puheen, että pärjään sillä koko päivän, Jerry kertoi.

Parin aikeissa on viettää koko kesä tiiviisti yhdessä. Yhdysvalloissa Bostonissa nykyisin asuva ja opiskeleva Anniina on saapunut kesäloman ajaksi Suomeen.

– Kesän olemme tiiviisti yhdessä – koko ajan, Jerry vakuutti.

– Meillä oli suhteen alussa kaukosuhde, mutta nyt vietämme yhdessä kesän. Suunnitelmanamme oli, että olisimme matkustaneet kesällä, mutta menemme nyt Jerryn töiden mukaan, Anniina kertoi.

Muotialan tekijät ennustavat Jerryllä olevan edessään mallina huikea tulevaisuus. Koska Anniina opiskelee Bostonissa, on Jerrynkin mielessä muutto Amerikkaan.

Anniina myöntää, että seurustelua helpottaisi jos rakas asuisi hänen kanssaan samassa maassa eikä kaukana Suomessa.

– Suunnitelmissa on, että myös Jerry muuttaisi Jenkkeihin. Siellä hänellä olisi paljon työmahdollisuuksiakin, Anniina pohti.

Suunnitelman mukaan Jerry lähtee vuoden lopulla Yhdysvaltoihin tunnustelemaan, löytyisikö paikallisista mallitoimistoista töitä.

– Menen kuin kepillä koetellen eteenpäin, enkä tiedä mitä vastaan tulee, Jerry itsekin myönsi.

Lue lisää:

Mikko Leppilampi ylpeänä avovaimonsa tv-työstä: ”Maryamille sanottiin, ettei hänestä tule koskaan mitään”

Ex-huippumalli Pipsa Hurmerinta: ”Suurimman ulkonäkökriisini koin raskaana”

X