Christopher O'Neill ja Ruotsin prinsessa Madeleine
Kuninkaalliset

Chris O’Neill rahavaikeuksissa? Prinsessa Madeleinen miehellä 35 000 euroa maksamattomia velkoja

Prinsessa Madeleinen puoliso Chris O'Neillin outo käytös on ollut viime aikojen kuuma puheenaihe, ja pariskuntaa on varjostanut huhut parisuhdekriisiepäilyistä. Nyt on selvinnyt, että Chrisillä on rästissä kymmenien tuhansien eurojen kiinteistöverot.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

Ruotsalaislehti Expressen paljasti, että Ruotsin prinsessa Madeleinen aviopuolisolla, Chris O’Neillillä, on maksamattomia verovelkoja, joiden laiminlyönnistä saattaa uhata kutsu oikeuteen.

– Lain mukaan verot on maksettava, piste. Tällainen asia päätyy tuomioistuimeen, jos veroja ei makseta, kommentoi Expressenin haastattelema kansainväliseen veropakoiluun erikoistunut Torsten Fensby.

Lue myös: Hävettääkö rahasta puhuminen? Lopeta ujostelu ja toimi näin

Kiinteistöverot maksamatta

Chrisin verovelat ovat maksamattomia kiinteistöveroja Yhdysvalloissa. Chrisin nimissä olevan Floridan-asunnon veroja on Expressenin mukaan maksamatta yli 330 000 kruunua eli noin 35 000 euroa.

Floridan-asunnon kiinteistöverojen maksamatta jättämistä Chris on perustellut sillä, että hän on viimeisen vuoden ajan yrittänyt myydä asuntoa.

Lue myös: Näin saat helposti säästöön ylimääräistä rahaa kuukausipalkan verran vuodessa

Ei ensimmäinen kerta

Chrisin aiemmista verosotkuista uutisoitiin alkuvuodesta 2015. Tuolloin Chris kertoi, että oli unohtanut hoitaa hänen ja prinsessa Madeleinen New Yorkin asunnon kiinteistöverot. Koska kyseinen asunto on pariskunnan yhteinen, olisi Madeleinen kuulunut maksaa kiinteistöverosta puolet.

Tuolloin Chris vakuutti lehdistölle, että asia oli vain sattunut unohtumaan. Vaikka lehdistö tuolloin virkisti Chrisin muistia kyselemällä tapahtuneesta, Expressenin mukaan myös yhteisen asunnon veroista osa on edelleen maksamatta.

Lue myös: Miten pienentää perintöveroa tai laatia testamentti? Näillä vinkeillä perinnöstä ei tule taakka

Chrisin käytös ihmetyttää

Verojen maksamatta jättäminen ei ole ainoa asia, jonka takia Chris on viime aikoina ollut Ruotsissa kuuma puheenaihe. Miehen erikoinen käytös julkisissa tilanteissa on saanut monet epäilemään, että Madden ja Chrisin avioliitto olisi kriisissä.

Seuraavan kerran pariskunta nähdään prinsessa Victorian ja prinssi Danielin pikkuprinssi Oscarin ristiäisissä, jotka järjestetään perjantaina.

Lue myös: Prinssi Oscarin ristiäiset lähestyvät – Nämä 3 asiaa tiedämme Victorian ja Danielin pikkuprinssin juhlasta

X