Kuninkaalliset

Ruotsin prinssi Daniel aloittaa uuden työn – Hyödyntää luontaista lahjakkuuttaan

Personal trainer, yrittäjä, prinssi. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel ei tyydy olemaan ainoastaan edustuspuoliso. Nyt hän tekee jälleen uuden aluevaltauksen.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Kungahuset.fi

Daniel pääsee joulukuussa käyttämään hyviä puhetaitojaan.

Personal trainer, yrittäjä, prinssi. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel ei tyydy olemaan ainoastaan edustuspuoliso. Nyt hän tekee jälleen uuden aluevaltauksen.

Kuntosaliyrittäjästä prinssiksi noussut Ruotsin prinssi Daniel on todistanut vuosien mittaan olevansa lahjakas puhuja. Moni varmasti muistaa edelleen esimerkiksi prinssin koskettavan puheen kruununprinsessa Victorialle pariskunnan häissä vuonna 2010.

Daniel on luonteva esiintyjä, ja hän puhuu yleisön edessä mielellään. Pian Daniel pääsee jälleen ääneen – ja samalla hän voi lisätä ansioluetteloonsa yhden ammatin lisää. Daniel toimii joulukuussa seminaarin luennoitsijana.

Prinssi Daniel puhuu lasten terveydestä

Daniel luennoi seminaarissa, jonka järjestää En frisk generation -niminen järjestö. Järjestö tekee työtä lasten terveyden hyväksi, ja Daniel toimii järjestön suojelijana.

Danielilta löytyy taatusti näkemystä ja asiantuntemusta seminaarin teemaan eli lasten terveyteen liittyen. Daniel on opiskellut korkeakoulussa fysiologiaa ja perehtynyt opinnoissaan lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen.

Prinssin lisäksi seminaarissa puhuu myös tunnettuja terveysalan asiantuntijoita, kuten kansanterveysministeri Gabriel Wikström ja entinen yleisurheilutähti Carolina Klüft.

Lähteet: KungahusetSvensk Damtidning

Lue myös:

Prinsessa Victorialla jo älytön määrä kummilapsia – Arvaisitko, monta?

Ruotsin prinssi Oscarin ristiäiset – Victoria toivoi itselleen lempeyttä, lujuutta ja malttia

Kenen hääpuku on kaunein: Prinsessa Victorian, Madeleinen, Sofian vai kuningatar Silvian?

X