Kruununprinsessa Victoria on käytännössä jo puoliksi valtaistuimella.
Kruununprinsessa Victoria on käytännössä jo puoliksi valtaistuimella.
Kuninkaalliset

Victoria täyttää 45 vuotta – kuvat kertovat sadunomaisesta elämäntiestä

45 vuotta täyttävän kruununprinsessa Victorian elämää ovat varjostaneet monet raskaat kokemukset, mutta nyt hän astelee määrätietoisesti kohti elämänsä suurta tehtävää Ruotsin hallitsijana. Katso hurmaavat kuvat Victorian elämän varrelta!
Teksti: Marja-Terttu Yli-Sirniö Kuvat: Linda Broström, Thron Ullberg ja Henrik Garlöv / Kungahuset, Mvphotos, AOP ja LK

Kruununprinsessa Victorian elämä on nyt hyvässä vedossa: tällä viikolla 45 vuotta täyttävällä kansansuosikilla on harmoninen perhe-elämä ja merkityksellinen, kiinnostava työ. Victoria nauttii ihmisten tapaamisesta ja uusista paikoista, jotka hän aina kohtaa uteliaa­na ja hymyssä suin.

Viime aikoina Victoria on saanut olemukseensa uudenlaista kypsää arvokkuutta. Tähän kiinnitti huomiota maaliskuun lopulla myös Aftonbladet kommentoidessaan hovin julkaisemia uusia valokuvia kuningas Kaarle Kustaasta, Victoriasta ja prinsessa Estellestä. Victoria on niissä aiempaa vakavampi ja majesteetillisempi.

– Hän on valokuvissa hyvin kuningatarmainen, kommentoi ruotsalainen hoviasiantuntija Sara Ericsson.

Ruotsin nykyinen ja kaksi seuraavaa hallitsijaa. Keväällä otetussa valokuvassa prinsessa Estelle esiintyy ensimmäistä kertaa pitkässä puvussa. Ruotsin nykyinen ja kaksi seuraavaa hallitsijaa. Keväällä otetussa valokuvassa prinsessa Estelle esiintyy ensimmäistä kertaa pitkässä puvussa.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna

X