Mainos Kilpailut 9.3.2017

Ilmianna Premium-ystäväsi: Lähetä hänelle Anna-lehti ja Marabou Premium -suklaalevy

Teksti: Marabou Premium
Haluatko ilahduttaa ystävää, läheistä, tai tuttavaa? Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää ystävällesi ihana suklaatervehdys, sillä tarjoamme kilpailuun osallistuville 500 Marabou Premium -suklaalevyä uuden Anna-lehden kera.

Kaipaako ystäväsi hemmottelua tai haluaisitko ilahduttaa tuttavaa muuten vain? Muista ystävääsi ilmoittamalla hänet mukaan Marabou Premium -kilpailuun ja lähettämällä hänelle suklainen tervehdys. Arvomme maaliskuussa 500 kappaletta herkullisia Marabou Premium -suklaalevyjä ja postitamme ne voittajille Anna-lehden kera.

Osallistu arvontaan ilmoittamalla ystäväsi yhteystiedot ja oma nimesi. Jos voitat, suklaalevy postitetaan ystäväsi kotiin ja sinut merkitään sen lähettäjäksi.

Jos ystäväsi asuu kerrostalossa ja omistaa lemmikkieläimiä, huomioithan sen että voi olla parempi vaihtoehto tilata suklaata sisältävä paketti omaan kotiosoitteeseesi ja toimittaa yllätys perille itse.

Kilpailu päättyy 23.3.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistu myös Marabou Premiumin kuukausikilpailuun ja voita Pentikin Metsikkö-astiasto sekä lajitelma Premium-suklaata! Kuukausikilpailun löydät täältä.

Ilmoita ystäväsi mukaan arvontaan!

Kommentit (12)

Hyvä tuo lemmikkejä koskeva huomio. Enpä olisi edes tullut ajatelleeksi. Kaikilla kun ei ole väliovea, koira (tai miksei suklaalle perso kissakin) saattaa repiä paketin auki ja herkutella kun on itse töissä ja siinä ei sitten hyvin käy..
00

Itse olisin huolissani kaksijalkaisita pienistä ihmisitä, suklaalle persoja hekin:)
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *