Kilpailut

Muuttumisleikki rohkaisi Virpiä, 46, radikaaliin muutokseen – katso, miten uusi tukka muutti koko ilmeen

Muuttumisleikki sai mustiin vaatteisiin pukeutuvan Virpi Viitasen vaihtamaan tyyliä. Kun vaalea, pitkä tukka leikattiin lyhyeksi ja värjättiin ruskeaksi, koko olemus muuttui.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Valkeakoskella valmistuspäällikkönä työskentelevä Virpi Viitanen, 46, pukeutuu arkisin huomioliiviin ja turvakenkiin. Työn ulkopuolella hän käyttää mustia ja harmaita vaatteita ja viihtyy farkuissa ja yksinkertaisissa paidoissa. Juhliin hän sonnustautuu yleensä pikkumustaan.

Virpi kertoo jämähtäneensä kapeiden housujen käyttäjäksi, sillä väljät vaatteet ja pitkät mekot tuntuvat hänestä vierailta. Muuttumisleikki rohkaisi Virpiä vaihtamaan tyyliä.

Muuttumisleikki alkoi tukasta

Virpi on ollut viimeiset seitsemän vuotta vaaleatukkainen. Pitkät ja värjätyt hiukset olivat huonokuntoiset, joten niitä lyhennettiin reippaasti. Leikkaus toi niihin ryhtiä ja paksuutta, ja kasvot pääsivät hyvin esille.

Hiukset värjättiin lähemmäksi Virpin omaa sävyä suklaisen ruskealla. Väriä elävöitettiin ohuilla vaaleilla osioilla.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin tästä! Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Valmis pikkujouluihin

Virpi kuvailee ihoaan huonokuntoiseksi aknetaustansa takia ja kertoo, että arkisin hän sivelee iholleen vain meikkivoidetta, rajaa silmät ja sutii ripsiin väriä. Meikkaaja toteaa, että se riittää, sillä Virpin kulmakarvojen muoto tuo silmät hyvin esiin.

Lähestyvän pikkujoulukauden vuoksi Virpille tehtiin kuitenkin näyttävä, silmiä korostava juhlameikki. Tumma meikki sopii Virpin ihon ja silmien sävyyn ilman, että hän näyttäisi liian tällätyltä.

Virpille valittiin hennon roosa pitkä mekko, joka korostaa hänen uutta hiusväriään. Kun mekon pariksi pukee pitkät, tummat saapikkaat, se näyttää perinteisen iltapuvun sijaan modernilta mekolta, joka sopii täydellisesti pikkujouluihin. Jakardikankainen upea takki on oiva juhlavaate, mutta sitä ei tarvitse jemmata juhlakauteen, sillä takkia voi käyttää myös arkisin töissä farkkujen, tennareiden ja T-paidan kanssa.

Virpin tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Muuttumisleikki rohkaisi Virpiä käyttämään vaaleanpunaista.

Muuttumisleikki rohkaisi Virpiä käyttämään vaaleanpunaista.

Hiukset

Lyhyempi leikkaus ja tummempi sävy antoivat hiuksille sekä kasvoille ryhdikkyyttä.

Meikki

Tumma silmämeikki on näyttävä ja juhlava look, joka saa silmät säihkymään.

Mekko

Hempeän roosan sävyinen pitkä mekko on raikas vaihtoehto talven juhlakauteen.

Kengät

Tummat, pitkät saappaat sopivat myös juhlajalkineiksi. Pitkä saapikas antaa modernin ilmeen herkälle mekolle.

 

Voita tähtituotteita!Osallistu kisaan ja voita YSL:n, kérastasen ja L’oréalin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo
on 194,10 e.

1. YSL Touche Éclat Le Teint -meikkivoiteella saa heleän ja tasaisen meikkipohjan, 30 ml 53 e.

2. YSL Rouge Pur Couture The Slim -huulipunalla voi värittää täyteläisen mattapintaiset huulet, 39 e.

3. YSL Touche Éclat High Cover -valokynä peittää ihon pienet virheet, 39 e.

4. L’Oréal Professionnel Tecni.art Super Dust -hiuspuuterilla saa tuuheutta hiustyveen, 17,60 e.

5. Kérastase Fusio-Scrub -hiuspohjakuorinta sopii myös herkälle hiuspohjalle, 250 ml 45,50 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Virpin meikki:

YSL/Ilkka Ruotsalainen. Pohjustus Encre de Peau All Hours Primer -pohjustusvoiteella. Touche Éclat Le Teint -meikkivoide sävy nro B40. Valokynä Touche Éclat High Cover, sävy nro 2. Rajauskynä Couture Eyeliner, sävy nro 1. Luomiväri Couture Palette, sävy nro 1. Ripsiväri Mascara Volume Effet Faux Cils, sävy nro 1. Kasvojen varjostus Couture Contouring Palette, sävy nro 2 Rosy. Poskipuna Couture Blush, sävy nro 6 Rose Saharienne. Huultenrajauskynä Dessin des Lèvres Lip Styler, sävy nro 14 Rose Coton. Huulipuna Rouge Pur Couture The Slim, sävy nro 12 Nu Incongru.

Virpin hiukset:

L’Oréal Professionnel /Kirsi Kaartinen/Inochi. Väri L’Oréal Professionnel Majirel, ruskeilla ja vaaleilla mokkasävyillä. Latvat raidoitettiin DiaRichesse kevytvärillä helmiäiskultaiseksi sekä Mokka Latte -sävyllä. Hoito Smartbond. Pesu Kérastase Fusio-Dose -tehohoito ja K Water. Muotoilu L’Oréal Professionnel Tecni.art Transformer Lotion -muotoilunesteellä. Viimeistely Super Dust -hiuspuuterilla ja Fix Anti-frizz -hiuskiinteellä.

Virpin asu:

Mekko 89,99 e, ja takki 109,99 e, Reserved. Saappaat 249,90 e, Tommy x Zendaya. Korvakorut 325 e, ja sormukset 260 e/kpl, Lapponia.

Tiedustelut: lapponia.com, reserved.com, tommy.com

Lue lisää:

Haaveiletko uudesta hiustyylistä? Nämä asiat kampaajasi haluaa sinun tietävän ennen suurta hiusmuutosta

Riitta Väisäsen upea muodonmuutos hurmasi Annan muuttumisleikissä – olisitko tunnistanut Riittaa ilman kiharoita?

Maria Ylipään huikea muodonmuutos hiusikoniksi – muistatko kaikki nämä Marian tukkatyylit?

 

X