Kauneus

Unelma pitkistä hiuksista

Teksti:
Anna.fi

Kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä ja hellää kohtelua. Nämä vinkit auttavat pääsemään tavoitteeseen.

1. Pese hiukset miedolla sampoolla, joka ei ärsytä tai kuivata hiuspohjaa. Hiero sampoo aina ensin päänahkaan ja sitä kautta hiuksiin. Jos et muuten onnistu, käännä pää alaspäin. Voit kokeilla myös hiuspohjaa virkistäviä sampoita.

2. Levitä hoitoainetta latvoihin, älä päänahkaan. Hoitoaine toimii täyttämällä hiuksen epätasaisuudet. Tuloksena on kiiltävä, helposti kampautuva tukka.

3. Kuivaa hiukset hellästi pyyhkeellä rutistellen. Raju kuivaaminen katkoo hiuksia. Jos hiukset ovat todella kuivat, voit ennen kampaamista lisätä latvoihin vielä hoitoainetta, jota ei huuhdella pois. Näin saat takut selvitettyä hiuksia katkomatta. Jos mahdollista, anna hiusten kuivua itsestään ilman fööniä.

4. Hiero pyyhekuivien hiusten hiuspohjaan ravitsevaa ja verenkiertoa vilkastavaa hiusseerumia. Seerumit on lähinnä tarkoitettu ehkäisemään ennenaikaista hiusten lähtöä, mutta ne antavat puhtia myös terveeseen päänahkaan. Jo pelkkä hieronta nopeuttaa aineenvaihduntaa, joten tee se vaikka pesun yhteydessä, jos et halua käyttää seerumeja.

Pitkille hiuksille sopii kevyempi sampoo. KMS-sarjan Silker Shampoo 19,90 e.

TEKSTI TITTA VALTONEN
KUVA JARI KESTI

X