Muoti

Mikä on ollut rouva Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä!

Rouva Jenni Haukio on emännöinyt Linnan juhlia vuodesta 2012 eli yhteensä viitenä vuonna. Minä vuonna Jennin tyyli on ollut kaikista onnistunein? Katso kuvat jokaisen vuoden tyylistä ja äänestä suosikkiasi.
4.12.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Rouva Jenni Haukion, 40, Linnan juhlien tyyli on yleensä hillitty ja elegantti. Hän on kuitenkin onnistunut myös yllättämään räväkällä värivalinnalla ja erittäin modernisti muotoillulla asulla.

2012: Sinivalkoisessa muotiluomuksessa

Ensimmäisissä emännöimissään Linnan juhlissa Jennillä oli yllään Paola Suhosen uniikki sinivalkoinen muotiluomus. Juhlapuvun kuosissa kukkivat Suomen maakuntakukat.

Mikä on ollut Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä!

2013: Rohkeasti lyhyessä kotelomekossa

Vuonna 2013 itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestettiin poikkeuksellisesti Tampere-talossa, koska Presidentinlinna oli tuolloin peruskorjauksessa. Tyyli sai tuona vuonna olla hieman rennompi kuin aiemmin Presidentinlinnassa Helsingissä. Jenni valitsi ylleen Sari Nordströmin suunnitteleman, modernin ja rohkean, kiiltäväpintaisen yksiolkaimisen kotelomekon.

Mikä on ollut Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä!

2014: Herkkää talvitaivaan sinistä

Presidentinlinnassa jälleen! Vuonna 2014 Jenni luotti hillittyyn eleganssiin. Jennin raikas ja herkkä, talvitaivaan sininen puku oli jälleen Sari Nordströmin suunnittelema. Puvussa on kahta materiaalia: vintagebrokadia ja silkkibrokadia. Aito vintagekangas oli peräisin 60-luvulta ja Haukion kotikaupungista Porista. Jennin korvakorut olivat Kirsi Doukasin Kalevala Korulle suunnittelemasta Maman Aurore -sarjasta.

Mikä on ollut Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä!

2015: Räväkästi fuksianpunaisessa

Rouva Haukion toistaiseksi kaikkien aikojen räväkin Linnan juhlien puku oli vuoden 2015 fuksianpunainen, näyttävä, shantung-silkistä ja käsin kirjaillusta pitsistä valmistettu yksiolkaiminen juhlamekko. Myös tällä kertaa puku oli Jennin luottosuunnittelija Sari Nordströmin käsialaa.

Mikä on ollut Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä!

2016: Violettia silkkiä ja pitsiä

Shantung-silkistä ja pitsistä tehdyn, klassisen iltapuvun suunnitelija oli jälleen Sari Nordström. Koruina Jennillä oli kultaseppämestari Mika Tarkkasen Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 Monument-korusarjaan kuuluvat kaulakoru ja rintakoru. Korujen inspiraationa on toiminut Sibelius-monumentti.

Jenni Haukio

Minä vuonna Jennin tyyli on ollut kaikista onnistunein?

Katso tilanne vastaamatta