Annan muuttumisleikki, muuttuja
Ennen ja jälkeen: hiusten kerrostaminen, pitkä otsahius sekä olkapäälle ulottuva pituus luovat kasvoille upeat kehykset. Kuva Annan Muuttumisleikistä.
Muoti

Muuttumisleikki: Reetan, 39, upea juhlameikki syntyi luonnollisilla sävyillä

Hevostenhoitaja Reetta Ristimäen työasuun kuuluvat villasukat ja verkkarit, mutta vapaa-ajan tyyliin hän kaipaa glamouria.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Ofer Amir/ Otavamedia

Orimattilassa asuvan Reetta Ristimäen työtovereita ovat hevoset, joten työpukeutumisen ainoa etiketti on mukavuus ja käytännöllisyys. Vapaa-ajalla Reetta tykkää pukeutua värikkäisiin vaatteisiin ja käyttää runsaasti meikkiä. Sirorakenteinen Reetta paljastaa ostavansa usein vaatteita lastenosastolta, mutta 40-vuotispäivän lähestyessä tuntuu siltä, että tyyli kaipaisi päivitystä.

Hiusten tummennus korostaa silmien väriä kauniisti

Viimeisen puolentoista vuoden aikana Reetalla on ollut suurta henkilökohtaista surua. Surutyön aikana hän ei ole jaksanut ajatella ulkonäköä, eikä hiuksille ole tehty juuri muuta kuin leikattu huonoja latvoja pois. Kasvoja päätettiin ryhdittää lyhyemmällä hiusmallilla.
Hiusten kerrostaminen, pitkä otsahius sekä olkapäälle ulottuva pituus antoivat Reetan kasvoille upean kohotuksen. Hiusten väriä syvennettiin tummemmaksi, mikä korosti kauniisti silmien sävyä.

– Hiukset ovat aivan ihanat! En olisi ikinä osannut ajatella tällaista tyyliä itselleni, Reetta kehuu.

Pehmeitä ja luonnollisia sävyjä meikkiin

Reetta rakastaa meikkejä ja meikkaamista. Meikillä hän on myös piilottanut huolirypyt ja piristänyt olemustaan. Reetalla on voimakkaat kasvonpiirteet, joten värikästä meikkiä kannattaa välttää. Liian värikäs ja räikeä meikki vie huomion lähinnä meikkiin eikä sen kantajaan. Parhaiten toimivat pehmeät ja luonnolliset sävyt, joita voi käyttää rohkeammin ja runsaammin. Reetalla on suuret silmät ja iso liikkuvan luomen alue, jota on helppo meikata, siksi meikin painopiste kannattaa olla silmissä.

Yksi näyttävä asuste riittää

Reetta kertoi, että hän rakastaa rönsyilevää tyyliä ja bling blingiä. Säihkyvän tyylin voi tehdä myös hillitymmin ja aikuisempaan makuun sopivasti. Vartaloa myötäilevä juhlava poolo ja kellohelmainen hame ovat elegantti ja ajaton yhdistelmä, joka saa räväkkyyttä ja modernin ilmeen kimaltelevista nilkkureista.

Reetan asu: Toppi 19,99 e ja hame 49,99 e, KappAhl. Nilkkurit 269,95 e, Zalando. Korvakorut 79 e, Dyrberg/Kern.

Tiedustelut: Dyrberg/Kern/timanttiset.fi, kappahl.com, zalando.fi

Reetan meikki

L’Oréal Paris / Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide Infallible 24h Fresh Wear, sävy 130. Peitevoide True Match Concealer, sävy 3N. Poskipäillä La Vie En Glow -hohdepaletin vaalea kulta ja varjostuksena Back to Bronze, sävy 02. Poskipuna Life’s a Peach. Rajauskynä Tattoo Signature Superliner, musta. Luomiväri La Petite Palette, sävy Optimist. Ripsiväri Unlimited -maskara, sävy musta. Kulmakynä High Contour Brow Artist, sävy 102. Huulipuna Color Riche Shine, sävy no. 90.

Reetan hiukset

L’Oréal Paris / Jaana Paavilainen / Hiushuone Rubion. Väri L’Oréal Paris Excellence 5.3. Pesu L’Oréal Paris Botanicals Safflower Rich Infusion sampoolla, hoitoaineella ja hiusnaamiolla. Muotoilu Elvital Extraordinary Oil -hiusöljyllä ja Elnett Heat Protect Spray Volume -lämpösuojalla. Viimeistely Stylista #Bighair The Big Hair Spray -hiussuihkeella.

Tyylin aakkoset

A Lyhyempi pituus ja kasvoja kehystävä leikkaus kohottavat pitkänmallisten kasvojen kokonaisilmettä.
B Suuret silmät, joissa on iso liikkuvan luomen alue, on helppo meikata. Maanläheisillä sävyillä meikkiä voi käyttää reilusti ja rohkeammin.
C Yksi huomiota herättävä asuste on tarpeeksi asukokonaisuudessa. Näin look pysyy tyylikkäänä.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita L’Oréal Paris -tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 64 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X