Mainos: Yhteistyössä Geberit
Mainos | Yhteistyössä Geberit

Kolme hyvää syytä uudistaa kylpyhuone

Kylpyhuone on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen toimivuuteen, tyylikkyyteen ja kestävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Erityisesti pitkäikäisiin hankintoihin kuten wc-istuimeen kannattaa panostaa.

Yhteistyössä:
Geberit

Kylpyhuone on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen toimivuuteen, tyylikkyyteen ja kestävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Erityisesti pitkäikäisiin hankintoihin kuten wc-istuimeen kannattaa panostaa.

Saniteettitiloissa tekniikka mahdollistaa monia arkea helpottavia ratkaisuja, jotka samalla tuovat ripauksen luksusta. Rakentaessa uutta kylpyhuonetta valinnanvaraa on miltei rajattomasti, mutta remontoijallakin on paljon mahdollisuuksia.

Geberit Monolith -säiliömoduulit sopivat niin pieneen kylpyhuoneen päivitykseen kuin suurempaan remonttiin koska niiden asennus ei yleensä edellytä rakenteellisia muutoksia. Geberit Monolith -moduuleita on saatavana kahden korkuisena, sekä seinä-wc että lattiaistuimille, ja ne myös sopivat yhteen monien wc-istuinten kanssa. Niiden avulla voikin uudistaa miltei kaikenlaisia kylpyhuoneita.

1. Kätevät ominaisuudet

Kaikissa Geberit Monolith -säiliömoduuleissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, laadukkaat materiaalit ja monipuolinen toiminnallisuus. Geberit Monolith Plus-WC-moduulissa on lisäksi integroitu hajunpoisto, älykäs sensoritekniikka ja poikkeuksellisen kätevä huuhtelutoiminto. Tunnelmaa luo taustaa valaiseva Comfort Light -tunnelmavalo, jossa on seitsemän eri värivaihtoehtoa.

Lisää yksilöllistä ilmettä saa valitsemalla taustasäiliön etulasin neljästä eri värivaihtoehdosta. Ympäristöystävällinen kaksoishuuhteluteknogia mahdollistaa säädettävät huuhtelumäärät. Soft-touch-painikkeesta huuhtelutoiminto käynnistyy kevyellä kosketuksella.

2. Puhtaampi vaihtoehto

Seinä-wc on selkeä ja tyylikäs ratkaisu, joka helpottaa siivousta jättäen lattiatilan wc:n alla vapaaksi.

Seinä-wc on selkeä ja tyylikäs ratkaisu, joka helpottaa siivousta jättäen lattiatilan wc:n alla vapaaksi. Nykyaikaiset seinään kiinnitettävät moduulit ovat yhtä kestäviä ja turvallisia kuin lattiamallit.

Geberit Monolith-seinä-wc-moduuliin yhdistettynä erityisesti huuhtelukaulukseton IDO Glow -wc-istuin lisää hygieenisyyttä. Sen sileä Smart-lasite on erityisen helppo puhdistettava. Huuhtelukaulukseton muotoilu vähentää myös lian ja bakteerien piilopaikkoja.

3. Helppo asentaa

Geberit Monolith -moduulit ovat hyvä valinta niin korjaukseen kuin muutos- ja uudisrakentamiseen. Ne voi asentaa vanhoihin vesi- ja viemäriliitäntöihin, jolloin ei yleensä vaadita rakenteellisia muutoksia. Moduulin voi kiinnittää sekä kevyisiin väliseiniin että massiiviseiniin. Geberit Monolith -moduulit sopivat myös pintahuuhtelusäiliöillä varustettujen seinään kiinnitettyjen wc-kalusteiden vaihtamiseen.

Geberit Monolith -säiliömoduulilla saat uutta ilmettä, tyylikästä tunnelmaa ja monipuolista toiminnallisuutta saniteettitiloihin ja pieniin kylpyhuoneisiin syntyy avaruutta ja lattiatilaa. Sekä tietenkin arjen luksusta!

Tutustu tyylikkäisiin  ja monipuolisiin Geberit Monolith -tuotteisiin. Lue lisää Geberit Monolith -moduulista! Lisätietoa hygieenisistä rimfree-istuimista. Verkosta löydät myös asennusvideot.

Osallistu kilpailuun ja voita luksusta arkeesi!

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voita 102 euron arvoinen palkinto! Palkintopaketti sisältää kolmen tunnin siivouksen. Palkintoja arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhteensä kaksi kappaletta. Kilpailu päättyy 17.12.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

X