8.5.2012

Ankkasalaatti

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 ankanrintaa
suolaa, mustapippuria
1 porkkana
1 pieni vihreä paprika
1 pieni punainen paprika
1 purjon valkoinen osa
½ retikkaa
vesikrassia

Valmistusohje

1. Ota ankanrinnat huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Tee nahkapuolelle terävällä veitsellä kevyet ruutumaiset viillot. Laita ankanrinnat rasvapuoli alaspäin kylmälle paistinpannulle. Paista kohtalaisella lämmöllä 7 minuuttia. Käännä ja paista kunnes lihan pinta saa kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääri erikseen folioon. Jälkikypsennä lihoja 150-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia. Anna levätä kymmenisen minuuttia ennen viipalointia.

2. Leikkaa kasvikset mahdollisimman siroiksi suikaleiksi. Jaa kasvikset lautasille, lisää päälle haaleat ankkaviipaleet. Lusikoi päälle valitsemasi kastike. Koristele vesikrassilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi