Ankkasalaatti
Ainekset
- 2 ankanrintaa
- suolaa, mustapippuria
- 1 porkkana
- 1 pieni vihreä paprika
- 1 pieni punainen paprika
- 1 purjon valkoinen osa
- ½ retikkaa
- vesikrassia
Valmistusohje
1. Ota ankanrinnat huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Tee nahkapuolelle terävällä veitsellä kevyet ruutumaiset viillot. Laita ankanrinnat rasvapuoli alaspäin kylmälle paistinpannulle. Paista kohtalaisella lämmöllä 7 minuuttia. Käännä ja paista kunnes lihan pinta saa kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääri erikseen folioon. Jälkikypsennä lihoja 150-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia. Anna levätä kymmenisen minuuttia ennen viipalointia.
2. Leikkaa kasvikset mahdollisimman siroiksi suikaleiksi. Jaa kasvikset lautasille, lisää päälle haaleat ankkaviipaleet. Lusikoi päälle valitsemasi kastike. Koristele vesikrassilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous