Appelsiinikaakao
Appelsiinikaakao ihastuttaa täyteläisellä maullaan. Juoma sopii loistavasti jälkiruoaksi tai marraskuisen illan sulostuttajaksi.
Ainekset
Appelsiinikaakao
- 1 levy (121 g) tryffelitäytesuklaata (Fazerina)
- 1 rkl inkivääriä raastettuna
- 6 dl täysmaitoa
- 1/2 tl vaniljauutetta
- (tilkka Cointreau-likööriä)
Koristeeksi
- kermavaahtoa
- rouhittua suklaata
- tummaa kaakaojauhetta
Valmistusohje
Appelsiinikaakao tehdään helposti näin:
1. Rouhi suklaa. Kuori ja raasta inkivääri.
2. Kuumenna maito kattilassa. Lisää suklaa, inkivääri ja vaniljauute. Kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Mausta halutessasi tilkalla Cointreauta.
3. Kaada appelsiinikaakao laseihin ja koristele kermavaahdolla, rouhitulla suklaalla ja tummalla kaakaojauheella.
Katso myös: Minttukaakao
Katso myös Kotiliesi.fi: Kastanja-suklaajuoma
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous