Balsamiviinietikalla marinoidut sipulit
Nämä sipulit ovat loistava lisä buffetpöytään. Valmiit sipulit ovat ihanan pehmeitä ja maistuvat marinadin ansiosta herkulliselta.
Ainekset
- 1 kg pikkusipuleita
- vettä
- ½ l kasvislientä
- ½-1 dl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Kiehauta sipulit vedessä. Valuta ja huuhdo ne kylmällä vedellä, jotta kypsyminen ei jatku. Valuta uudelleen. Kuori sipulit vihannesveitsellä.
Pane sipulit ja lihaliemi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 30 minuuttia. Lisää balsamiviinietikka ja mausta sipulit sokerilla, suolalla sekä mustapippurilla. Vähennä lämpöä ja jatka keittämistä noin 30 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmeitä. Lisää tarvittaessa tilkka vettä tai lihalientä, jos neste uhkaa kiehua kuiviin.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous