
Chia-mangopannacotta
Ainekset
- 4 dl mantelimaitoa
- 2 dl mangososetta (tai banaania soseutettuna)
- 0,5 dl hunajaa
- 2 tl sitruunan raastettua kuorta
- 1 dl chia-siemeniä
- puolikkaan sitruunan mehu
KORISTELUUN
- paahdettuja manteleita rouhittuna
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa mantelimaito, mangosose, hunaja ja sitruunan raastettu kuori. Lisää chiasiemenet ja sitruunamehu.
2. Jaa seos jälkiruokamaljoihin tai kauniisiin laseihin. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.
3. Paahda mantelit kuumalla kuivalla pannulla ja rouhi niitä hieman veitsellä.
4. Ripottele mantelirouhe vanukkaiden pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Lisää terveellisiä välipalaherkkuja:

Tropical smoothie mangosta ja passionhedelmästä

Kommentit
Hei,
Olikohan kelmulla peittäminen oleellista tässä reseptissä? Nimittäin ei paksuuntuneet lainkaan jääkaapissa yön aikana.
Kommentit
Hei,
Olikohan kelmulla peittäminen oleellista tässä reseptissä? Nimittäin ei paksuuntuneet lainkaan jääkaapissa yön aikana.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous