Chia-mangopannacotta
Mangosta ja mantelimaidosta makunsa saava chiavanukas on terveellinen herkku.
Ainekset
- 4 dl mantelimaitoa
- 2 dl mangososetta (tai banaania soseutettuna)
- 0,5 dl hunajaa
- 2 tl sitruunan raastettua kuorta
- 1 dl chia-siemeniä
- puolikkaan sitruunan mehu
KORISTELUUN
- paahdettuja manteleita rouhittuna
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa mantelimaito, mangosose, hunaja ja sitruunan raastettu kuori. Lisää chiasiemenet ja sitruunamehu.
2. Jaa seos jälkiruokamaljoihin tai kauniisiin laseihin. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.
3. Paahda mantelit kuumalla kuivalla pannulla ja rouhi niitä hieman veitsellä.
4. Ripottele mantelirouhe vanukkaiden pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Lisää terveellisiä välipalaherkkuja:
Kommentit
Hei,
Olikohan kelmulla peittäminen oleellista tässä reseptissä? Nimittäin ei paksuuntuneet lainkaan jääkaapissa yön aikana.
Kommentit
Hei,
Olikohan kelmulla peittäminen oleellista tässä reseptissä? Nimittäin ei paksuuntuneet lainkaan jääkaapissa yön aikana.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous