Chili sin carne soijarouheesta
Chili sin carne tehdään jauhelihan sijaan soijarouheesta. Kasvisversio klassikosta on edullisempaa kuin alkuperäinen ja ihan yhtä hyvää.
Ainekset
Chili sin carne soijarouheesta
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 paprika
- 1 porkkana
- 2 rkl öljyä
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl oreganoa
- 1/2 tl chilihiutaleita
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl tummaa soijarouhetta
- 1 prk (385 g) kidneypapuja
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Chili sin carne soijarouheesta tehdään helposti näin:
1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika ja porkkana. Kuullota kasviksia hetki öljyssä paistokasarissa tai kattilassa. Lisää mausteet ja tomaattipyree, kiehauta sekoittaen. Kaada tomaattimurska kattilaan, lisää vesi, kasvisliemikuutio ja soijarouhe. Anna hautua 15 minuuttia.
2. Huuhtele pavut siivilässä juoksevalla vedellä. Lisää pavut pataan ja hauduta 15 minuuttia. Tarjoa chili sin carne keitetyn riisin kanssa.
Katso myös: Uunikurpitsaa ja karitsa chili con carne
Katso myös Kotiliesi.fi: Chili con quorn
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous