Etikkasipulit
Säilöttynä etikkasipulit säilyvät loistavasti viileässä.
Ainekset
- 1 kg pieniä sipuleita
- 1 l vettä
- 1 rkl karkeaa suolaa
- tuoreita rosmariininoksia
Mausteliemi:
- 4 dl vettä
- 2 dl omenaviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- 2 rkl sinapinsiemeniä
Valmistusohje
Kuori sipulit tarvittaessa tai poista nippusipuleista varret.
Kiehauta vesi ja suola. Lisää sipulit kiehuvaan veteen ja keitä niitä 20–30 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan pehmeitä. Valuta sipulit ja pane ne rosmariinioksien kanssa puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada liemi sipulien päälle. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous