Gazpacho mansikoista
Gazpacho nautitaan kylmänä. Tässä reseptissä ruokalaji saa salaiseksi aseekseen mansikoiden makeuden.
Ainekset
- 5 dl tomaattimehua
- 1 punainen paprika
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 l mansikoita
- 2 rkl sherryviinietikkaa
- 3 rkl hyvää oliiviöljyä
- ripaus chiliä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Kaada tomaattimehu korkeaan kulhoon. Lisää paloiteltu paprika, peratut mansikat, viinietikka ja öljy. Pyöräytä ainekset sileäksi ja mausta chilillä, suolalla ja pippurilla. Jos kaipaat keiton makuun pyöreyttä, lisää ripaus sokeria.
2. Jäähdytä keitto hyvin kylmäksi ja lisää vielä tarjoiluvaiheessa jääpaloja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous