Reseptit

Ginimarinoitu siika

Leppoisan pääsiäisen näyttävä alkuruoka syntyy helposti. Ginimarinoitu siika valmistuu kaupan valmiista graavikalasta.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g graavisiikaa

Ginimausteliemi

  • 1 tl katajanmarjoja
  • 1 oksa rosmariinia
  • 2 rkl giniä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria

Valmistusohje

1. Valmista ensin liemi: Murskaa katajanmar­jat veitsellä. Hienonna rosmariini. Sekoita kaikki mausteliemen ainekset keskenään kul­hossa.

2. Leikkaa graavisiika viipaleiksi ja lisää mausteliemen joukkoon. Anna maustua kyl­mässä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.

X