Reseptit

Ginimarinoitu siika

23.3.2018 Teksti: SUVI RÜSTER Kuvat: PAULA KUKKONEN/OTAVAMEDIA

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Leppoisan pääsiäisen näyttävä alkuruoka syntyy helposti. Ginimarinoitu siika valmistuu kaupan valmiista graavikalasta.

Ainekset

100 g graavisiikaa

Ginimausteliemi

1 tl katajanmarjoja
1 oksa rosmariinia
2 rkl giniä
1 rkl sitruunamehua
2 tl sokeria

Valmistusohje

1. Valmista ensin liemi: Murskaa katajanmar­jat veitsellä. Hienonna rosmariini. Sekoita kaikki mausteliemen ainekset keskenään kul­hossa.

2. Leikkaa graavisiika viipaleiksi ja lisää mausteliemen joukkoon. Anna maustua kyl­mässä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme