3.5.2012

Glögisilli

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Glögisilleissä maistuu joulu.

Ainekset

4 kevytsuolattua sillifileetä
2 punasipulia
2 laakerinlehteä
muutama kokonainen mauste- ja valkopippuri

liemi:

2 dl glögijuomaa
1 dl sokeria
½ dl punaviinietikkaa

Valmistusohje

Paloittele sillifileet. Kuori punasipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Lado sillipalat, sipulirenkaat, laakerinlehdet ja pippurit tölkkiin.

Sekoita kaikki liemen aineet keskenään ja kaada liemi sillin päälle tölkkiin. Anna maustua jääkaapissa pari päivää ennen tarjoilua.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi