Gluteenittomat välipalakeksit
Välipalakeksit on rikastettu proteiinijauheella. Voit vaihtaa karpalot rusinoihin tai tummaan suklaaseen.
Ainekset
Gluteenittomat välipalakeksit
- 100 g gluteenittomia kaurajauhoja
- 50 g gluteenittomia kaurahiutaleita
- 50 g proteiinijauhetta (vaniljan- tai suklaanmakuista)
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 1 iso kananmuna
- 1 rkl kookosöljyä
- 20 g kuivattuja karpaloita tai marjasekoitusta
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
Gluteenittomat välipalakeksit valmistuvat näin.
- Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää rikkisekoitettu muna, kookosöljy, marjat ja hunaja.
- Jaa taikina lusikalla leivinpaperilla päällystetylle pellille. Jätä keksien väliin riittävästi tilaa. Painele taikinakokkareet litteiksi.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa 7–9 minuuttia. Jäähdytä gluteenittomat välipalakeksit ritilän päällä.
Yksi gluteeniton välipalakeksi sisältää 67 kaloria, 4 g proteiinia, 8 g hiilihydraatteja.
Lisää energiaa päivään:
Kotiliesi.fi: Mustaherukkatuorepuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous